Dragii mei telespectatori, cu inima plină de emoție și entuziasm, anunț revenirea mea pe micile ecrane, începând de luni, 25 martie, la Realitatea PLUS, la emisiunea noastră iubită – Raport de Zi. După o perioadă dedicată familiei și binecuvântării de a deveni mamă din nou, sunt mai pregătită ca niciodată să vă reîntâlnesc de luni până vineri, între orele 13:00 și 15:00, pentru a vă aduce cele mai importante și interesante știri din lumea întreagă.

Pe lângă prezența în fața camerei, mă onorează să vă împărtășesc că voi prelua și rolul de coordonator al Departamentului Externe în cadrul televiziunii Realitatea PLUS. Scopul meu este să urmărim evenimentele oriunde ne vor duce poveștile și să construim un departament neviciat, aducând totodată un val de dinamism în modul în care vă prezentăm știrile internaționale, într-o perioadă crucială, plină de evenimente marcante. Împreună vom face istoria!

Anul electoral în care am pășit promite să fie unul plin de provocări și schimbări semnificative pe plan intern și internațional. În calitatea mea nou dobândită, vă asigur că emisiunea Raport de Zi va sta în avangarda informării corecte și imparțiale, oferindu-vă analize de profunzime și perspective exclusive asupra dinamicii politice.

În acest an important, angajamentul meu față de dvs., dragi telespectatori, este mai ferm ca niciodată. Împreună cu echipa dedicată de la Departamentul Externe vom naviga prin complexitatea scenelor politice, aducând lumină asupra subiectelor esențiale, care vă influențează viața de zi cu zi. Vom lucra neîncetat pentru a vă aduce știri autentice și neviciate, care să vă ajute să înțelegeți mai bine lumea din jur.

Vă mulțumesc pentru răbdarea și încrederea acordată în timpul absenței mele. Revenirea pe post nu este doar un nou început profesional pentru mine, ci și o promisiune față de dvs., aceea de a menține standardele jurnalismului la cel mai înalt nivel. Sunt nerăbdătoare să împărtășesc cu dvs. toate aceste noi aventuri și să explorăm împreună orizonturile nelimitate ale informației. 

Ne revedem din 25 martie, pentru a scrie împreună următorul capitol al emisiunii Raport de Zi. Până atunci, vă doresc zile luminoase și pline de inspirație!

Articolul precedentE-Factura. Ministerul Finanţelor propune extinderea cu 2 luni a perioadei în care nu se aplică sancţiuni
Articolul următorAnunț crucial pentru seniorii României. Ce se va întâmpla cu pensiile în 2025

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau