Cererile trebuie depuse la sediul Direcției de Asistență Socială din Sfântu Gheorghe.

Ca și în anii precedenți, persoanele cu venituri mici vor putea primi subvenții la încălzire şi în această iarnă.

Pentru perioada din noiembrie până în martie, locuitorii cu venituri mici din Sfântu Gheorghe  pot solicita subvenții pentru încălzire. Cererile trebuie depuse până la 20 noiembrie la sediul Direcției de Asistență Socială de pe strada Erege nr. 19.

Conform legislației în vigoare, ajutorul este disponibil pentru familiile al căror venit net pe cap de locuitor nu depășește 750 de lei pe lună în cazul încălzirii cu gaz, lemn sau electricitate. Ajutorul pentru încălzire este disponibilă pentru maximum cinci luni, pentru perioada 1 noiembrie 2020 – 31 martie 2021.

Persoanele care doresc să primească ajutoarele de încălzire pentru luna noiembrie trebuie să depună cererea până cel târziu pe 20 noiembrie la Direcția de Asistență Socială, în zilele lucrătoare între orele 9-13. Cei care depun cererile după data de 21 noiembrie pot primi ajutoare pentru perioada decembrie-martie.

În Sfântu Gheorghe, 408 persoane au solicitat anul trecut ajutoare de încălzire. Informații suplimentare pot fi solicitate la sediul Direcției de Asistență Socială, strada Erege nr. 19, sau apelând 0267 312 111.

Sursa: Realitatea de Covasna

Articolul precedentIrlanda şi România, cel mai scăzut procent de contribuţii sociale şi taxe raportat la PIB (EUROSTAT)
Articolul următorMoneda naţională s-a depreciat uşor joi în raport cu euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau