Shopping online

De Black Friday, peste 1.200 de românii care au promovat magazinele online, așa-numiții afiliați, au câștigat 1,17 milioane de lei într-o săptămână, arată o analiză Ceo2 Performant.

Conform statisticilor înregistrate în cadrul platformei 2Performant, liderul pieței de marketing afiliat din România, direct conectat la comerțul electronic, vedetele acestui sezon de Black Friday au fost afiliați, nativii digitali pasionați de marketing online care promovează produsele magazinelor online și care încasează comisioane în funcție de vânzările pe care le generează acestor magazine. Cu alte cuvinte, români care au făcut bani promovând ofertele de Black Friday.

Față de anul trecut, numărul afiliaților care au câștigat comisioane în această perioadă a crescut cu 17,22 %.

Per total, în săptămâna 9-15 noiembrie, românii care au făcut afiliere prin 2Performant au realizat comisioane în valoare de 1,17 milioane de lei, în creștere cu 15,25% față de anul trecut.

În același timp, rata de conversie a crescut și ea la 2,29%, ceea ce înseamnă că reclamele pe care le fac afiliații pentru magazinele online sunt din ce în ce mai relevante pentru publicul țintă.

Articolul precedentMinisterul Finanțelor lansează noi emisiuni de titluri de stat Tezaur și Fidelis
Articolul următorStudiu: Costurile unui trai decent pentru o familie de patru persoane au crescut cu aproape 5% într-un an