Ştefan-Andrei Cazacu a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Administraţiei Fondului pentru Mediu. Decizia, luată de premierul interimar Nicolae Ciucă, a fost publicată joi în Monitorul Oficial. Numirea vine în urma demiterii lui Dan-Cătălin Vatamanu după amânarea lansării programului ”Rabla pentru electrocasnice”.

Până acum, Cazacu a ocupat funcția de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Schimbarea din funcție a președintelui AFM a fost cerută de ministrul Mediului, Mircea Fechet, după amânarea lansării programului ”Rabla pentru electrocasnice”, care trebuia să aibă loc pe 15 decembrie.

La doar câteva minute după startul programului, site-ul pe care românii se puteau înscrie pentru a primi voucherele a picat. Ulterior, AFM a transmis că sunt ”suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații”. Detalii despre acest subiect sunt disponibile AICI. 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentZborurile către România din statele europene au scăzut cu până la 72%
Articolul următorNoii membri ai Parlamentului își preiau astăzi mandatul. Câți deputați și senatori vor avea cele cinci partide

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau