650.000 de persoane au accesat noua platformă de informare ”Întreb BT”, în S1

Aproape 650.000 de persoane au accesat platforma informatică ”Întreb BT”, în primele șase luni ale anului, site care cuprinde răspunsuri la aproape 1.000 de întrebări despre servicii, produse și operațiuni ale Băncii Transilvania.

Potrivit unui comunicat BT, traficul în perioada ianuarie – iunie a crescut cu 60%, față de perioada similară din 2017.

Acesta este destinat celor care doresc să înțeleagă mai bine bankingul, să aleagă informat și responsabil atunci când vin la banca, dar și să știe să folosească produsele și serviciile bancare cât mai bine.

În cadrul platformei Întreb BT este adăugat permanent conținut de către echipa băncii, în funcție de noutăți și de alte subiecte de interes pentru clienți. Numărul categoriilor de informații a ajuns la aproape 25, câteva dintre acestea fiind: Contul curent, Carduri, Credite, Depozite, BT24, Credite responsabile, Operațiuni bancare, GDPR (General Dată Protection Regulation), Robotul Livia, Go Online etc.

Cele mai multe vizite pe Întreb BT au fost din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Constanța, iar cele mai căutate informații se referă la credite, transfer de bani, programul unităților Băncii Transilvania, IBAN-ul contului și carduri.

Platforma a fost lansată în 2014, este dezvoltată în-house la Banca Transilvania și reprezintă cel mai mare program online de educație financiară BT. În 2017, aproape 1 milion de persoane au făcut 3 milioane de vizite pe Întreb BT.

 

Articolul precedentCNAIR a demarat procedurile preliminare penru construirea autostrazii Sibiu-Piteşti
Articolul următorErste Group Bank a raportat un profit net de 774,3 milioane euro, în S1 2018

Comments are closed.