Schimbări la vârf la ING Bank România. Serge Offers va fi noul Director Financiar (CFO) al ING Bank România, începând cu data de 1 iulie 2018.

Offer preia funcția de la Sven Foos. Predecesorul noului CFO va pleaca în Germania și va răspunde divizia de IMM după ce ING-DiBa Bank Germany a achiziționat platorma de finanțare a micilor intreprinzători, Fintech „Lendico”.

Serge Offers are o experiență de 12 ani în ING și o expertiză solidă în domeniul finanțelor și reglementărilor. El și-a început cariera în ING în 2006 ca Finance Trainee în Olanda. În 2008, s-a alăturat echipei Group Finance Bank și, începând cu 2014, a fost numit de Head of Regulatory Reporting ING Group.

O altă schimbare începând de la 1 iulid. Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup va noul Chief Risk Officer. Fostul său coleg urmeaza să preia funcția de Chief Risk Officer în ING Spania. Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup va prelua.  Thomas Bernert și-a început cariera în Germania, unde s-a alăturat echipei locale în 2002. A deținut poziții de conduceere în departamentele de Financiar, Risc și Trezorerie în Europa și America de Nord. În 2016, a devenit Directorul Managementului de Capital in Grupul ING, care a fuzionat cu rolul de Director al Trezoreriei, în 2017.

ING Bank România a anunțat o creștere de 32% a veniturilor în primele trei luni ale acestui an, până la 425 milioane lei, în contextul în care numărul de clienți activi a crescut cu 15%. ING Bank România este parte a ING Group. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

 

 

Articolul precedentRușii de la Vimetco se pregătesc de exit și cosmetizează performanțele Alro
Articolul următorROBOR la 3 luni a depășit în viteză pragul de 2,90%, maximul utimilor 4 ani

Comments are closed.