Schimbări la vărf în ING Bank. Șefii disclocați din România ajung în Germania și Spania

Schimbări la vârf la ING Bank România. Serge Offers va fi noul Director Financiar (CFO) al ING Bank România, începând cu data de 1 iulie 2018.

Offer preia funcția de la Sven Foos. Predecesorul noului CFO va pleaca în Germania și va răspunde divizia de IMM după ce ING-DiBa Bank Germany a achiziționat platorma de finanțare a micilor intreprinzători, Fintech „Lendico”.

Serge Offers are o experiență de 12 ani în ING și o expertiză solidă în domeniul finanțelor și reglementărilor. El și-a început cariera în ING în 2006 ca Finance Trainee în Olanda. În 2008, s-a alăturat echipei Group Finance Bank și, începând cu 2014, a fost numit de Head of Regulatory Reporting ING Group.

O altă schimbare începând de la 1 iulid. Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup va noul Chief Risk Officer. Fostul său coleg urmeaza să preia funcția de Chief Risk Officer în ING Spania. Thomas Bernert, în prezent Co-Director al Trezoreriei de Grup va prelua.  Thomas Bernert și-a început cariera în Germania, unde s-a alăturat echipei locale în 2002. A deținut poziții de conduceere în departamentele de Financiar, Risc și Trezorerie în Europa și America de Nord. În 2016, a devenit Directorul Managementului de Capital in Grupul ING, care a fuzionat cu rolul de Director al Trezoreriei, în 2017.

ING Bank România a anunțat o creștere de 32% a veniturilor în primele trei luni ale acestui an, până la 425 milioane lei, în contextul în care numărul de clienți activi a crescut cu 15%. ING Bank România este parte a ING Group. Înființată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse și servicii tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

 

 

Articolul precedentRușii de la Vimetco se pregătesc de exit și cosmetizează performanțele Alro
Articolul următorROBOR la 3 luni a depășit în viteză pragul de 2,90%, maximul utimilor 4 ani

8 COMENTARII

Comments are closed.