Wizz Air suspenda zborurile catre Franta, Germania si unele zboruri catre Londra! Vezi pentru cat timp

Wizz Air a anuntat ca din seara zilei de 25 martie 2020, ora locala 23.00, va suspenda toate zborurile din Romania catre Franta si Germania pana pe 8 aprilie inclusiv.

Totodata, vor fi suspendate si zboruri de la Londra-Luton spre Constanta, Satu Mare, Suceava si Targu Mures. Pasagerii pot solicita rambursarea banilor sau 120% din valoarea achitata pentru calatoriei in contul de client al companiei.

„Masura este cauzata de restrictiile impuse de autoritatile romane zborurilor comerciale operate intre acesta tari in cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus”, anunta Wizz Air.

Totodata, ca urmare a restrictiilor de calatorie de pe teritoriul Europei, Wizz Air suspenda zborurile de la Londra Luton spre Constanta, Satu Mare, Suceava si Targu Mures, incepand de azi si pana pe 30 aprilie 2020 inclusiv. Pasagerii cu rezervari afectate de suspendarea zborurilor vor fi informati automat prin e-mail daca au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicatia pentru mobil. Clientii vor primi automat in contul de client WIZZ 120% din valoarea achitata pentru calatorie, suma care poate fi folosita in urmatoarele 24 de luni pentru achizitia de produse si servicii Wizz Air.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – si vor fi informati despre pasii necesari pentru un transfer bancar sau transferul catre un card bancar printr-un e-mail separat. In acest caz, clientii vor putea primi doar 100% din suma achitata initial. Pasagerii care si-au facut rezervarile prin intermediul agentiilor de turism – inclusiv agentiile de turism online – trebuie sa ia legatura cu agentia de unde si-au cumparat biletele, precizeaza compania.

„Wizz Air isi cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restrictii de calatorie clientilor si ii asigura ca siguranta si binele pasagerilor si ale echipajului raman principalele prioritati ale companiei”, se arata intr-un comunicat de presa.

Articolul precedentLuptă pentru România
Articolul următorAchizitii de ramai masca. Pret umflat de trei ori la cumpararea de masti de la un SERELEU de apartament