Compania telecom Vodafone se pregătește de preluarea UPC în România. Compania de cablu UPC a depus deja la CNA primele documente privind un acord prealabil de modificare a acționariatului, așa cum spune legislația.

Orice companie care operează și servicii media audiovizuale este obligată să notifice CNA în privința schimbărilor care se produc cu aceasta, cum ar fi schimbarea formei juridice, a sediului social sau a acționariatului, scrie Paginademedia.ro

Publicitate

Cu astfel de modificări a venit la CNA și compania UPC, care operează canalul Info și serviciul audiovizual la cerere UPC Pay-per-View.

„Am solicitat modficarea licenței cu privire la câteva schimbări care au survenit în datele de identificare ale societății și anume schimbarea sediului, de la vechiul sediu de pe Șoseaua Nordului, la actualul sediu de pe Constantin Ghercu (Grozăvești). De asemenea, a intervenit o modificare în structura acționariatului, o modificare în interiorul grupului. Ambele societăți, și cea care a cedat și cea care a preluat sunt parte ale grupului Liberty Global”, le-a explicat membrilor CNA reprezentantul UPC.

Totodată, întrebat de stadiul documentației privind tranzacția cu Vodafone, reprezentantul UPC a explicat: „Am notificat odată cu depunerea documentelor, dar cred că o să intre în următoarea ședință cu privire la transferul de acțiuni.”

Monica Gubernat, membru CNA, i-a explicat acestuia că a cerut și prezența unor reprezentanți din partea Vodafone:

„Am solicitat să vină și reprezentanții UPC, dar să vină și reprezentanții Vodafone, pentru că este o preluare de anvergură și trebuie să știm și noi planurile de viitor”, i-a transmis membrul CNA.

„O să le transmitem și vom veni împreună în fața dumneavoastră”, i-a asigurat reprezentantul UPC.

Articolul precedentTaxa pe lăcomie, îndulcită de Guvern. Primul termen de plată pentru bănci: 25 august
Articolul următorDolarul explodează! Se apropie de recordul din aprilie 2017