VIDEO Mircea Negulescu, la Realitatea PLUS, dezvăluiri despre cum turna Vlad Cosma: „Venea de trei-patru ori într-o săptămână, nu-l chema nimeni”

Înregistrări explozive prezentate de procurorul Mircea Negulescu cu Vlad Cosma au fost difuzate, miercuri, în exclusivitate, de Realitatea PLUS. Deși Vlad Cosma a susținut de nenumărate ori că era amenințat și terorizat ca să facă dezvăluiri la DNA, înregistrări prezintă o cu totul altă situație. Fostul deputat PSD, apropiat de Sebastian Ghiță și Victor Ponta, venea de bună voie în biroul procurorului supranumit „Portocală” și chiar trăgea de el să îi ofere informații. Incredibil, dar, într-una din ele, fiul baronului de Prahova toarnă despre numirile de la vârful serviciilor și susține că acestea erau coordonate de Sebastian Ghiță. Fostul procuror de la DNA Ploiești susține că Vlad Cosma făcea denunțuri pentru a-și regla conturile în lumea politică, dar și pentru reducerea pedepselor în cazul său, potrivit Realitatea PLUS. Pe de altă parte, fostul procuror a venit cu precizări și despre relația cu Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, despre care a asigerat că i-ar fi făcut avansuri și chiar i-ar fi cerut să divorțeze.

Redăm înregistrările audio ale discuțiilor dintre procurorul Mircea Negulescu și fostul deputat PSD Vlad Cosma, fiul baronului de Prahova, Mircea Cosma, difuzate miercuri de Realitatea PLUS. Discuția dintre Cosma și Negulescu a avut loc chiar în ziua dispariției lui Sebastian Ghiță din țară, susține fostul procuror. 

„Vlad Cosma: Acum o joacă pe cine să pună adjunct. În locul lui Coldea.
Mircea Negulescu: Pe cine ar vrea să pună?
Vlad Cosma: În niciun caz pe Ciocârlan, că nu poate să îl pună că abia l-a pus acum 6 luni și i-a dat prima steluță și nu poate după încă 6 luni să îi mai dea o stea.
Mircea Negulescu: Dar de ce trebuie să îi mai dea o stea?
Vlad Cosma: Că sunt alții cu mai multe stele și că e prea recentă promovarea. Vezi, Doamne, l-a promovat prea repede și nu poate după 6 luni iar să îl promoveze. 
Mircea Negulescu: Să înțeleg că Ghiță pune șeful la SRI?
Vlad Cosma: Nu, dar știe ce se întâmplă acolo. Nu îl pune Ghiță, dar are contact. Acum? Cred că o să aibă până moare!
Mircea Negulescu: Domnul Ghiță ar vrea să își pună omul lui sau nu înțeleg?
Vlad Cosma: Nu, ar vrea să nu fie ăsta pe care îl consideră el în barca ta.
Mircea Negulescu: În barca mea?
Vlad Cosma: Da!
Mircea Negulescu: Păi eu nici nu îl știu pe Ciocârlan, ești nebun?
Vlad Cosma: Păi nu că îl știi tu, Sabin, văru’, finu’”, potrivit dialogului dintre cei doi, difuzat de Realitatea PLUS.

Chiar dacă a susținut în spațiul public că vizitele la DNA Ploiești erau unele făcute sub presiune, în care era amenințat, Cosma pare că obișnuia să își bea cafeaua în sediul Anticorupție din Ploiești aducând informații despre apropiatul său, Sebastian Ghiță din proprie inițiativă.

„Mircea Negulescu: Atunci de ce ai mai venit?
Vlad Cosma: Să bem o cafea, ești nebun? Poți să mă ajuti?
Mircea Negulescu: Stai să vedem, i-am zis că vine un băiat bun care mă ajută la aflarea adevărului. N-am cum să-ți promit!
Vlad Cosma: Hai că l-ai mai sunat de 100 de ori că și eu vin la tine ca o furnicuță și tu ai nevoie de mine.
Mircea Negulescu: Stai până nu vorbesc cu Lucian, că nu pot să fac de capul meu.
Vlad Cosma: Poate răspunde, că nu mai ai când să-l suni.
Mircea Negulescu: Vine la 11 șeful la serviciu, îți promit că nu uit, promit că vorbesc cu șeful, dacă e de acord. Spune-mi, cu asta ce e?

Vlad Cosma: Se auto-bubuie. A înregistrat 20 de emisiuni, așa, în care povestește, din ce am înțeles, că n-am stat 22 de ore, am stat 10 minute, tot ce știi.  CIA, Kovesi, SRI, tot. Ponta a zis că rupe.
Mircea Negulescu: Am înțeles. Și de ce nu vine aici?

Vlad Cosma: A zis că îi mierlește pe toți, poze, ce i-a dat, cum a dat, tot.
Mircea Negulescu: Lui Kovesi ce i-a dat?
Vlad Cosma: Cadouri, genți, excursii, are poze!

Mircea Negulescu: Păi, așa, o poză cu o geantă, poate să aibă poze cu geanta.
Vlad Cosma: Are poze cu via, cu tot!
Mircea Negulescu: Păi așa poate să spună că mi-a luat o mașină de călcat, întelegi? Dacă tu vezi ceasul ăsta pe mâna mea și pe urmă zici că mi l-ai dat tu…
Vlad Cosma: Stai, nu mă certa!
Mircea Negulescu: Nu, zic așa. E o aberație!

Vlad Cosma: Eu îți zic ce am auzit! Cu CIA și SRI!
Mircea Negulescu: Pe SRI, pe cine vrea să facă?
Vlad Cosma: Nu știu, vreo căpetenie, doar nu…
Mircea Negulescu: Că ce? Că le-a dat bani?
Vlad Cosma: Că l-au pus să facă plăți, că le-a dat bani =, că el a făcut doar ce i se zicea, că l-au pus să plătească avioane, diverse lucruri și a zis: bă, pe ce mă arestează tâmpiții ăia la Ploiești?
Mircea Negulescu: Dar cine a zis că îl arestează?
Vlad Cosma: Că scrie Sorina Matei, scrie de nebună.
Mircea Negulescu: Păi o știu eu pe Sorina Matei? De unde să o știu eu pe Sorina Matei? De mine a mai zIs ceva?
Vlad Cosma: Da! Că are 3 ore de înregistrări. Că ce? Că … nu știu, cu tine, cu el…
Mircea Negulescu: Păi eu am vorbit vreodată cu el 3 ore?
Vlad Cosma: Nu știu cu cine ai vorbit.
Mircea Negulescu: Înregistrări că ce?
Vlad Cosma: Nu spune!
Mircea Negulescu: Unde te-ai văzut, mă, ieri?
Vlad Cosma: La televiziune. Ieri? La ce oră a fost? La 8 seara. Păi a înregistrat alea toată ziua.
Mircea Negulescu: Păi a înregistrat de la 8 seara până când?
Vlad Cosma: A rămas acolo, eu m-am dus și eu 10 minute că l-am prins pe Nanu că se duce și m-am agățat de el, că la 9 eram în București să o duc pe Raluca la aeroport. Era acolo și filma aia, esti nebun? Mi-a zis că îl arestezi și a făcut aia în 3 segmente că dacă făcea una, trecea scandalul după 4 zile.

Mircea Negulescu: De ce nu vine să facă denunț? Nu e mai corect așa?
Vlad Cosma: Nu, el vrea scandal!
Mircea Negulescu: Scandal, la ce ajută scandalul? Nu e mai corect, vine la organul de urmărire penală, spune ce are pe suflet, se descarcă de gestiune? Nu e mai corect așa?
Vlad Cosma: Păi și vrei să-i zic eu? Ce să-i zic?
Mircea Negulescu: Și eu ce să-i zic, că acum mă pregătesc de Revelion. Că nu mă apuc acum să fac arestări.
Vlad Cosma: Și că vrei să îl arestezi și după aia ceva cu Kovesi și cu dosarul, o să arate cum a măsluit Kovesi dosarul lui Vântu și are toate mailurile.
Mircea Negulescu: Cum a măsluit dosarul cu Vântu? Adică?
Vlad Cosma: Adică Kovesi zicea: Fă contract cu firmă de pază ca să arăți că ai viața în pericol. Alt mail, vezi că îi facem flagrant, o să aibă anii următori.
Mircea Negulescu: Asta e o discuție operativă pe care o poartă în breafing…
Vlad Cosma: Dar nu mă certa. Din punct de vedere operativ… Kovesi era cetățean, ce treabă avea cucuveaua mov să-mi dea mie mailuri.
Mircea Negulescu: Păi ce, dădea cucuveaua mov mailuri?”, au declarat cei doi, potrivit dialogului difuzat miercuri de Realitatea PLUS.

În legătură cu înregistrările audio ale discuțiilor purtate cu Vlad Cosma, difuzate de Realitatea PLUS, Mircea Negulescu a confirmat, pentru jurnaliștii Realitatea PLUS Iulian Leca și Bogdan Muzgoci, că discuția cu fostul deputat PSD a avut loc chiar în ziua plecării din țară a lui Sebastian Ghiță. Acesta a fugit din țară în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, după ce fusese la un eveniment organizat de SRI, la sediul central. 

Legat de declarațiile contradictorii ale fostului deputat Vlad Coma în legătură cu abuzurile la care ar fi fost supus în timpul anchetelor de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu spune că nu știe de ce au apărut aceste declarații. Vlad Cosma se plângea, în niște înregistrări ce au apărut în spațiul că a fost abuzat și torturat în același timp în care ar fi avut discuțiile cu fostul procuror, difuzate, miercuri, în exclusivitate, de Realitatea PLUS.  

Negulescu despre Cosma: Venea cu furnicuța la DNA, făcea denunțuri pe bandă 

„Nu știu, întrebați-l pe el cum a reușit. Ideea este că dl Vlad Cosma, ați văzut și pe înregistrare, spune că vine ca o albinuță, ca o … nici nu mai știu ce… furnicuță, da. Venea și ne spunea tot felul de lucruri”. 

Fostul procuror Negulescu declară că nu știe de ce și cum se producea schimbarea de atitudine a lui Vlad Cosma când venea la el să discute: „Chiar nu știu cum. Nu. Chiar nu mi-a sărit (în ochi schimbarea de atitudine – n.red.). 

În interviul acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor Realitatea PLUS Iulian Leca și Bogdan Muzgoci, Mircea Negulescu a mai declarat că Vlad Cosma venea des la el.

„Era nelipsit, adică nu știu dacă într-o săptămână venea și de trei ori, de patru ori”, a precizat Negulescu în interviul-eveniment difuzat de Realitatea PLUS. Fostul procuror a relatat și discuțiile pe care le-a avut cu Mircea Cosma, capul familiei și președintele CJ Prahova, dar și despre singura întâlnire directă pe care a avut-o cu Sebastian Ghiță.

Despre Andreea Cosma: N-a fost sentiment, mi-am făcut treaba

Fostul procuror supranumit Portocală a venit cu precizări și despre relația cu Andreea Cosma, sora lui Vlad Cosma, și despre modul cum a cunoscut-o.  Negulescu a afirmat că „ruptura” s-ar fi produs în momentul în care Andreea ar fi început să-i facă avansuri și să-i ceară să divorțeze.

4923 COMENTARII

 1. Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if
  you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form?
  I’m using the same blog platform as yours and I’m having difficulty finding one?
  Thanks a lot!

 2. Excellent blog here! Also your web site loads up fast! What web host are you using?
  Can I get your affiliate link to your host?
  I wish my website loaded up as fast as yours lol

 3. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: realitateafinanciara.net/video-mircea-negulescu-la-realitatea-plus-dezvaluiri-despre-cum-turna-vlad-cosma-venea-de-treipatru-ori-intro-saptamana-nul-chema-nimeni/ […]

 4. … [Trackback]

  […] There you can find 54129 additional Information on that Topic: realitateafinanciara.net/video-mircea-negulescu-la-realitatea-plus-dezvaluiri-despre-cum-turna-vlad-cosma-venea-de-treipatru-ori-intro-saptamana-nul-chema-nimeni/ […]

 5. You are so awesome! I do not think I have read anything like that before.
  So nice to discover someone with a few original thoughts on this subject matter.
  Seriously.. thanks for starting this up. This website
  is one thing that’s needed on the web, someone with a bit
  of originality!

 6. Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, as well as the content!

 7. I’ve been browsing online more than 4 hours today, yet
  I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough
  for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you
  did, the net will be much more useful than ever before.

 8. I delight in, lead to I discovered exactly what I used to be taking a look for.
  You have ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a great
  day. Bye

 9. Hey I know this is off topic but I was wondering if
  you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
  I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this.
  Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to
  your new updates.

 10. Hi there great website! Does running a blog similar to this require a massive amount work?
  I’ve very little understanding of coding but I had been hoping to
  start my own blog in the near future. Anyhow, should you have any ideas or techniques for new blog owners please share.
  I know this is off topic however I simply needed to ask. Thank you!

 11. [url=http://clomid10.com/#]buy clomid 50mg[/url] – no prescription clomid
  [url=http://amoxil1000.com/#]buy cheap amoxicillin online[/url] – buy amoxicillin online uk
  [url=http://diflucanfavdr.com/#]diflucan rx online[/url] – buy online diflucan

 12. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: realitateafinanciara.net/video-mircea-negulescu-la-realitatea-plus-dezvaluiri-despre-cum-turna-vlad-cosma-venea-de-treipatru-ori-intro-saptamana-nul-chema-nimeni/ […]

 13. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, as well as the content!|

 14. … [Trackback]

  […] Here you can find 95709 additional Info on that Topic: realitateafinanciara.net/video-mircea-negulescu-la-realitatea-plus-dezvaluiri-despre-cum-turna-vlad-cosma-venea-de-treipatru-ori-intro-saptamana-nul-chema-nimeni/ […]

 15. Hi to all, how is all, I think every one is getting more from this web site, and your views are nice in support of new people.|

 16. Generally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to take a look at and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, very nice article.|

 17. Normally I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite nice post.|

 18. It is not my first time to pay a visit this web page, i am visiting
  this site dailly and take nice facts from here everyday.

  my web-site: ibet788

 19. Link exchange is nothing else but it is simply placing the other person’s weblog
  link on your page at proper place and other person will also do similar in support of you.

  Here is my web-site – see here now

 20. best place to buy generic cialis Fosamax buy cialis online with check [url=https://xz-pharmacyonline.com]online pharmacy india[/url] ’

 21. For most recent news you have to pay a quick visit world wide web and on the web
  I found this web page as a most excellent site for most
  recent updates.

  Here is my web site – Vicky

 22. Thank you a lot for sharing this with all of us you
  actually understand what you are speaking about!
  Bookmarked. Kindly additionally talk over with my site =).

  We can have a hyperlink alternate agreement among us

  My website – Orlando

 23. Please let me know if you’re looking for a writer for your blog.
  You have some really great articles and I believe I would be a
  good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to
  write some material for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please shoot me an e-mail if interested. Many thanks!

  my web blog Janette

 24. [url=https://ljcialishe.com/]cialis daily[/url] [url=https://cialisvja.com/]how to take cialis 5mg[/url] [url=https://viagraonlinejc.com/]natural viagra foods[/url] [url=https://viagratx.com/]strongest viagra pill[/url] [url=https://buycialisxz.com/]definition cialis[/url]

 25. Does Clomid fertility opiate remarkably work? clomid for men is crap at inducing ovulation in women. In incident, when a lady-love’s contrariwise enigma is a fall short of of conventional ovulation then many health professionals usually recommend the turn to account Clomid. When hardened correctly, it is believed that you’ll retrieve pregnant within four to six months of beginning your treatment.

 26. Does Clomid bring estrogen levels? As an anti-estrogen exchange for on recycle steroid turn to account, clomid side effects is impartially effective at staving off gynecomastia. It will not reduce estrogen levels or inhibit the aromatization process, but in various cases, binding to the receptors is sufficiently patronage instead of multifarious men.

 27. I’m now not positive the place you’re getting your information, but great topic.

  I must spend some time finding out more or understanding more.
  Thanks for magnificent information I used to be searching for this
  information for my mission.

  My webpage: Inge

 28. [url=https://kloviagrli.com/]viagra online india[/url] [url=https://vigedon.com/]substitutes for viagra[/url] [url=https://llecialisjaw.com/]cialis 5mg daily how long before it works[/url] [url=https://jwcialislrt.com/]cialis from canada to usa[/url] [url=https://jecialisbn.com/]cialis 5mg price comparison[/url]

 29. How much buy cialis pills should I take. The recommended starting dose of buy cialis online with prescription appropriate for utilize consume as needed in most patients is 10 mg, bewitched former to anticipated sexual activity. The dose may be increased to 20 mg or decreased to 5 mg, based on idiosyncratic efficacy and tolerability. The most recommended dosing frequency is a single time finally per daytime in most patients.

 30. What happens if a female takes get viagra prescription online. Cruelly 42% of the women delightful Viagra reported increased joy during foreplay and erotic intercourse, compared with 28% of women fetching the placebo. Furthermore, 57% of the viagra generic what is generic of viagra treated women reported improved coup de th‚ѓtre in the genital section during sex, compared with 44% of women charming the placebo.

 31. modafinil online pharmacy ed pills – promo code for canadian pharmacy meds
  canadian pharmacies that deliver to the us

 32. Howdy! This blog post could not be written any better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I most certainly will forward this information to him. Pretty sure he’ll have a great read. Many thanks for sharing!

 33. The next time I read a blog, Hopefully it won’t fail me as much as this particular one. After all, I know it was my choice to read through, but I really believed you’d have something useful to say. All I hear is a bunch of crying about something you could fix if you weren’t too busy seeking attention.

 34. An intriguing discussion is definitely worth comment. I do believe that you should publish more about this topic, it might not be a taboo matter but generally people don’t talk about such topics. To the next! Cheers!!

 35. Everything is very open with a clear clarification of the issues. It was definitely informative. Your website is very helpful. Many thanks for sharing!

 36. Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it 😉 I’m going to return once again since I bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

 37. When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. There has to be an easy method you can remove me from that service? Cheers!

 38. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve four emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Many thanks!

 39. You’re so cool! I don’t believe I have read through a single thing like this before. So good to discover another person with a few genuine thoughts on this subject matter. Really.. thanks for starting this up. This site is something that is needed on the internet, someone with a bit of originality!

 40. I’m very pleased to uncover this great site. I want to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely savored every little bit of it and I have you book-marked to check out new stuff on your web site.

 41. I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s equally educative and engaging, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something which too few people are speaking intelligently about. I am very happy that I came across this in my search for something concerning this.

 42. Aw, this was an exceptionally good post. Taking a few minutes and actual effort to generate a top notch article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t manage to get anything done.

 43. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life authors and blogs

 44. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something which not enough folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I found this in my hunt for something regarding this.

 45. Aw, this was an extremely good post. Spending some time and actual effort to create a great article… but what can I say… I put things off a lot and don’t seem to get anything done.

 46. May I just say what a relief to uncover somebody that truly knows what they are discussing on the net. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More and more people need to read this and understand this side of the story. It’s surprising you’re not more popular since you certainly have the gift.

 47. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this blog. I am hoping to view the same high-grade content from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own website now 😉

 48. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a colleague who has been conducting a little research on this. And he actually ordered me dinner simply because I stumbled upon it for him… lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this matter here on your blog.

 49. The very next time I read a blog, Hopefully it doesn’t fail me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I truly believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of crying about something you can fix if you were not too busy searching for attention.

 50. I truly love your blog.. Great colors & theme. Did you build this site yourself? Please reply back as I’m planning to create my own personal blog and would like to find out where you got this from or what the theme is called. Kudos!

 51. You’ve made some good points there. I checked on the internet for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this site.

 52. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy I stumbled across this during my search for something regarding this.

 53. Howdy! This post could not be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I am going to forward this article to him. Fairly certain he’ll have a very good read. Thanks for sharing!

 54. This is the perfect web site for anyone who wishes to find out about this topic. You understand a whole lot its almost tough to argue with you (not that I personally would want to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a topic that has been written about for years. Excellent stuff, just great!

 55. An outstanding share! I have just forwarded this onto a coworker who has been doing a little research on this. And he actually ordered me breakfast due to the fact that I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending some time to discuss this subject here on your web site.

 56. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you so much, However I am having issues with your RSS. I don’t understand the reason why I am unable to join it. Is there anybody else getting the same RSS issues? Anybody who knows the solution will you kindly respond? Thanks!!

 57. Nice post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon everyday. It’s always interesting to read through articles from other writers and practice something from their websites.

 58. Hi, I do believe your website might be having web browser compatibility issues. When I look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in I.E., it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Besides that, fantastic blog!

 59. Howdy! This post couldn’t be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I’ll send this information to him. Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!

 60. Great web site you have got here.. It’s hard to find high-quality writing like yours these days. I honestly appreciate individuals like you! Take care!!

 61. Right here is the right webpage for anyone who wishes to understand this topic. You know so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic which has been discussed for many years. Great stuff, just excellent!

 62. Hi, I do think this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may revisit once again since i have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.

 63. After looking over a few of the blog posts on your web site, I really like your way of writing a blog. I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my web site too and let me know what you think.

 64. You are so cool! I do not believe I have read a single thing like this before. So good to find somebody with some original thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

 65. I really love your website.. Pleasant colors & theme. Did you create this web site yourself? Please reply back as I’m hoping to create my own website and would love to find out where you got this from or just what the theme is named. Thank you!

 66. May I just say what a comfort to discover somebody who genuinely knows what they’re talking about online. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people have to look at this and understand this side of the story. It’s surprising you are not more popular because you definitely have the gift.

 67. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this blog. I really hope to view the same high-grade content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

 68. Aw, this was an extremely good post. Taking the time and actual effort to create a very good article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t seem to get nearly anything done.

 69. Hello there! This post couldn’t be written any better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

 70. You are so interesting! I don’t think I’ve truly read a single thing like that before. So wonderful to discover somebody with some unique thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something that’s needed on the web, someone with some originality!

 71. You’ve made some good points there. I looked on the internet for additional information about the issue and found most individuals will go along with your views on this website.

 72. I’d like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog. I really hope to view the same high-grade content by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

 73. Hi, I do think this is an excellent web site. I stumbledupon it 😉 I will return once again since I bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

 74. This is the perfect site for anyone who would like to find out about this topic. You understand a whole lot its almost hard to argue with you (not that I really will need to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a topic which has been written about for years. Wonderful stuff, just excellent!

 75. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who has been doing a little homework on this. And he actually bought me lunch simply because I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to discuss this subject here on your blog.

 76. Hello! I just would like to give you a huge thumbs up for your excellent information you’ve got here on this post. I’ll be coming back to your web site for more soon.

 77. Can I just say what a comfort to uncover an individual who really knows what they are talking about on the web. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people ought to look at this and understand this side of the story. I can’t believe you aren’t more popular given that you most certainly have the gift.

 78. You’re so cool! I don’t believe I have read through anything like this before. So good to find another person with unique thoughts on this topic. Really.. thanks for starting this up. This website is something that’s needed on the internet, someone with a bit of originality!

 79. Aw, this was a very good post. Taking a few minutes and actual effort to produce a great article… but what can I say… I procrastinate a whole lot and don’t seem to get anything done.

 80. I really love your website.. Excellent colors & theme. Did you make this site yourself? Please reply back as I’m looking to create my very own site and want to find out where you got this from or what the theme is named. Many thanks!

 81. After I initially commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment. There has to be a means you are able to remove me from that service? Appreciate it!

 82. I would like to thank you for the efforts you have put in penning this site. I really hope to see the same high-grade blog posts by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal website now 😉

 83. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I’m hoping to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal site now 😉

 84. I’d like to thank you for the efforts you have put in writing this website. I really hope to view the same high-grade blog posts by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own website now 😉

 85. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something that too few men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I found this during my hunt for something concerning this.

 86. Having read this I believed it was extremely informative. I appreciate you finding the time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

 87. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I will revisit yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

 88. Hello there! This blog post couldn’t be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I am going to send this article to him. Pretty sure he’s going to have a very good read. Thanks for sharing!

 89. Excellent site you have here.. It’s hard to find excellent writing like yours nowadays. I truly appreciate people like you! Take care!!

 90. Aw, this was a really nice post. Taking the time and actual effort to generate a superb article… but what can I say… I hesitate a lot and don’t manage to get nearly anything done.

 91. Having read this I believed it was rather enlightening. I appreciate you finding the time and energy to put this article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile!

 92. Oh my goodness! Impressive article dude! Thank you, However I am encountering issues with your RSS. I don’t understand why I cannot join it. Is there anybody having identical RSS problems? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

 93. I must thank you for the efforts you have put in penning this site. I am hoping to view the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own site now 😉

 94. Having read this I believed it was really informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending a lot of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

 95. Howdy! This blog post couldn’t be written much better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I will forward this post to him. Fairly certain he’s going to have a very good read. Thanks for sharing!

 96. May I simply just say what a relief to find somebody that truly knows what they’re talking about on the internet. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. A lot more people need to check this out and understand this side of the story. I was surprised that you are not more popular because you most certainly have the gift.

 97. Spot on with this write-up, I seriously believe this web site needs a great deal more attention. I’ll probably be returning to read through more, thanks for the information!

 98. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. Is there an easy method you are able to remove me from that service? Many thanks!

 99. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both equally educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is something that too few folks are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my hunt for something relating to this.

 100. Hello there! This post couldn’t be written any better! Looking through this article reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I’ll send this article to him. Fairly certain he will have a great read. Many thanks for sharing!

 101. Having read this I believed it was rather enlightening. I appreciate you finding the time and effort to put this content together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile!

 102. I really love your site.. Excellent colors & theme. Did you develop this site yourself? Please reply back as Iím hoping to create my own website and would love to find out where you got this from or exactly what the theme is named. Thank you!

 103. You’re so awesome! I do not believe I have read through anything like that before. So good to discover someone with unique thoughts on this subject. Really.. many thanks for starting this up. This web site is one thing that is required on the web, someone with some originality!

 104. Nice post. I learn something new and challenging on websites I stumbleupon everyday. It will always be helpful to read through articles from other authors and use something from other websites.

 105. Right here is the perfect website for anybody who hopes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want toÖHaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that has been discussed for ages. Excellent stuff, just excellent!

 106. Can I simply say what a relief to find someone that genuinely understands what they are talking about over the internet. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More and more people have to look at this and understand this side of the story. I was surprised you are not more popular given that you surely have the gift.

 107. When I originally commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service? Thank you!

 108. Test your drawing skills (or judge your friend’s capabilities) with this online game. It’s a bit like charades, except instead of acting the chosen word out, you draw it on the screen. The game gives you 80 seconds to draw out a word and for players to guess what it is. You can choose to play with your friends by creating a private room—just send them the link—or play with a bunch of strangers online—the only time you should be talking to strangers. Looking for a more relaxed way to play games with your friends? Words with Friends is a simple scrabble like game that lets you advance the round by turn, meaning you can go at whatever pace you’d like. Sit back, relax and create some epic combinations! https://helpus.ai/forum/index.php?action=profile;area=forumprofile;u=555543 disappointed with end result and I will never buy this again- I bought 2 of these Dino eggs for both of my Grandsons and they both had issues completing / building the Dinosaurs – I know it is a process and yes they had fun getting all the pieces of the puzzle but the end result — they could not put the puzzle together due to missing parts – now what do I do Copyright © 2021 Knick Knack Toy Shack. All Rights Reserved. New versions of Rainbocorns eggs are also available and sold separately.

 109. Howdy! This post could not be written much better! Reading through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I will forward this post to him. Fairly certain he’ll have a very good read. Many thanks for sharing!

 110. Iím impressed, I have to admit. Rarely do I come across a blog thatís both equally educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something not enough folks are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

 111. You’re so cool! I do not think I’ve truly read through a single thing like that before. So great to find another person with original thoughts on this issue. Seriously.. thanks for starting this up. This website is one thing that’s needed on the web, someone with some originality!

 112. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a coworker who has been doing a little homework on this. And he actually ordered me lunch due to the fact that I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending time to discuss this topic here on your website.

 113. Your style is so unique compared to other people I have read stuff from. Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

 114. Howdy! I could have sworn Iíve visited this site before but after looking at many of the articles I realized itís new to me. Regardless, Iím certainly delighted I found it and Iíll be book-marking it and checking back regularly!

 115. Aw, this was a very nice post. Taking a few minutes and actual effort to create a good articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate a whole lot and never seem to get nearly anything done.

 116. An intriguing discussion is worth comment. I think that you need to publish more on this subject matter, it may not be a taboo matter but usually folks don’t discuss such issues. To the next! Best wishes!!

 117. May I simply just say what a comfort to discover a person that truly understands what they are talking about on the internet. You definitely realize how to bring a problem to light and make it important. More people have to look at this and understand this side of your story. I can’t believe you’re not more popular given that you most certainly possess the gift.

 118. I was more than happy to discover this page. I want to to thank you for ones time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and I have you saved to fav to look at new information on your site.

 119. Good blog you have got here.. Itís difficult to find excellent writing like yours these days. I really appreciate individuals like you! Take care!!

 120. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am encountering troubles with your RSS. I donít know why I can’t subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS problems? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 121. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you, However I am experiencing difficulties with your RSS. I donít understand the reason why I cannot subscribe to it. Is there anybody getting identical RSS problems? Anybody who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

 122. Spot on with this write-up, I absolutely think this site needs much more attention. Iíll probably be back again to read through more, thanks for the advice!

 123. You have made some decent points there. I looked on the internet to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this website.

 124. Aw, this was an extremely nice post. Taking the time and actual effort to produce a top notch articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate a whole lot and never manage to get nearly anything done.

 125. After I initially commented I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I get four emails with the same comment. Is there a means you can remove me from that service? Appreciate it!

 126. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 127. An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who has been doing a little research on this. And he actually ordered me breakfast due to the fact that I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this matter here on your website.

 128. Hi there! I could have sworn Iíve been to this web site before but after browsing through many of the posts I realized itís new to me. Anyways, Iím certainly happy I stumbled upon it and Iíll be book-marking it and checking back often!

 129. Iím amazed, I must say. Rarely do I come across a blog thatís equally educative and interesting, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The issue is something that too few men and women are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I came across this in my search for something relating to this.

 130. Spot on with this write-up, I truly think this web site needs much more attention. Iíll probably be back again to see more, thanks for the advice!

 131. Greetings, I do believe your website could possibly be having internet browser compatibility issues. When I take a look at your site in Safari, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Besides that, great blog!

 132. Aw, this was a really nice post. Finding the time and actual effort to make a really good articleÖ but what can I sayÖ I put things off a lot and don’t manage to get nearly anything done.

 133. Hi there! I could have sworn Iíve visited your blog before but after going through many of the posts I realized itís new to me. Regardless, Iím certainly pleased I stumbled upon it and Iíll be bookmarking it and checking back often!

 134. Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it 😉 I am going to return yet again since I book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

 135. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 136. Aw, this was a very nice post. Finding the time and actual effort to generate a great articleÖ but what can I sayÖ I put things off a whole lot and don’t seem to get nearly anything done.

 137. Iím amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog thatís both educative and amusing, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is something that not enough folks are speaking intelligently about. I’m very happy that I stumbled across this in my hunt for something concerning this.

 138. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. It’s always exciting to read through content from other writers and practice a little something from their web sites.

 139. Hello there, I think your website may be having internet browser compatibility problems. Whenever I look at your web site in Safari, it looks fine however, if opening in I.E., it’s got some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, wonderful website!

 140. An intriguing discussion is definitely worth comment. I believe that you need to write more on this subject, it may not be a taboo matter but usually folks don’t talk about such topics. To the next! Best wishes!!

 141. Iím amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog thatís equally educative and entertaining, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The problem is something that not enough men and women are speaking intelligently about. I am very happy that I came across this during my hunt for something relating to this.

 142. Can I simply say what a comfort to find someone that really understands what they are discussing on the web. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. More people have to look at this and understand this side of the story. I can’t believe you’re not more popular because you most certainly have the gift.

 143. Great site you’ve got here.. Itís difficult to find excellent writing like yours nowadays. I really appreciate individuals like you! Take care!!

 144. I must thank you for the efforts you have put in penning this site. I’m hoping to view the same high-grade blog posts from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now 😉

 145. Iím amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog thatís equally educative and amusing, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head. The problem is something that not enough people are speaking intelligently about. I’m very happy that I came across this in my hunt for something concerning this.

 146. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 147. After exploring a number of the articles on your web site, I honestly appreciate your technique of blogging. I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Take a look at my web site as well and let me know what you think.

 148. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Kudos!

 149. Howdy! This blog post couldnít be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He always kept preaching about this. I’ll forward this post to him. Fairly certain he’s going to have a good read. Many thanks for sharing!

 150. Greetings! Very useful advice in this particular article! It’s the little changes that produce the largest changes. Many thanks for sharing!

 151. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this blog. I really hope to check out the same high-grade blog posts by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal blog now 😉

 152. Good post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. It’s always useful to read through articles from other writers and use something from their websites.

 153. This is the perfect web site for everyone who wishes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need toÖHaHa). You definitely put a fresh spin on a topic that has been written about for many years. Excellent stuff, just wonderful!

 154. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 155. Greetings, There’s no doubt that your web site might be having internet browser compatibility problems. When I take a look at your blog in Safari, it looks fine however, when opening in IE, it’s got some overlapping issues. I merely wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, great site!

 156. The very next time I read a blog, Hopefully it doesn’t fail me just as much as this one. After all, I know it was my choice to read through, but I genuinely believed you would probably have something helpful to say. All I hear is a bunch of whining about something you can fix if you weren’t too busy looking for attention.

 157. Next time I read a blog, Hopefully it does not fail me as much as this particular one. After all, Yes, it was my choice to read, but I truly believed you would probably have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of crying about something that you could possibly fix if you were not too busy seeking attention.

 158. You’re so cool! I do not think I’ve truly read a single thing like this before. So good to find another person with unique thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something that’s needed on the web, someone with some originality!

 159. You are so cool! I do not believe I’ve read through a single thing like that before. So wonderful to discover another person with a few original thoughts on this issue. Really.. many thanks for starting this up. This website is something that is needed on the internet, someone with a little originality!

 160. Aw, this was an exceptionally good post. Spending some time and actual effort to create a top notch articleÖ but what can I sayÖ I procrastinate a lot and never manage to get nearly anything done.

 161. Hi there! I just want to give you a huge thumbs up for the excellent info you have got right here on this post. I will be coming back to your site for more soon.

 162. Great blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Appreciate it

 163. Howdy! This article couldnít be written much better! Looking at this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept talking about this. I’ll forward this article to him. Fairly certain he’s going to have a good read. Many thanks for sharing!

 164. I was excited to discover this website. I wanted to thank you for your time for this fantastic read!! I definitely liked every part of it and i also have you book-marked to look at new information on your web site.

 165. After I initially left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment. Perhaps there is a means you are able to remove me from that service? Thank you!

 166. I truly love your website.. Very nice colors & theme. Did you develop this web site yourself? Please reply back as Iím hoping to create my own site and would like to learn where you got this from or just what the theme is called. Cheers!

 167. Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. It will always be interesting to read through articles from other authors and practice a little something from their websites.

 168. Iím impressed, I must say. Seldom do I encounter a blog thatís both equally educative and amusing, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is an issue that too few folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I came across this in my search for something relating to this.

 169. I want to to thank you for this good read!! I absolutely enjoyed every little bit of it. I have got you book-marked to check out new things you postÖ

 170. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I am going to revisit once again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide others.

 171. After looking into a number of the blog articles on your website, I seriously appreciate your way of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Take a look at my website as well and let me know your opinion.

 172. I blog quite often and I really appreciate your content. Your article has truly peaked my interest. I will book mark your site and keep checking for new details about once a week. I subscribed to your Feed too.

 173. That is a good tip particularly to those new to the blogosphere. Brief but very accurate infoÖ Thank you for sharing this one. A must read post!

 174. Right here is the right site for anybody who would like to understand this topic. You understand so much its almost hard to argue with you (not that I personally will need toÖHaHa). You definitely put a fresh spin on a subject which has been discussed for years. Great stuff, just great!

 175. Everything is very open with a precise explanation of the challenges. It was definitely informative. Your website is extremely helpful. Thanks for sharing!

 176. Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I will come back yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

 177. The next time I read a blog, Hopefully it does not fail me just as much as this one. After all, Yes, it was my choice to read through, however I truly thought you would have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something that you can fix if you weren’t too busy looking for attention.

 178. Hi there, I do think your web site may be having web browser compatibility issues. When I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in IE, it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Other than that, excellent blog!

 179. I have to thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping to view the same high-grade blog posts from you later on as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now 😉

 180. Next time I read a blog, Hopefully it won’t fail me as much as this one. I mean, Yes, it was my choice to read through, but I actually thought you would have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of crying about something you could possibly fix if you weren’t too busy searching for attention.

 181. Iím amazed, I must say. Seldom do I come across a blog thatís both educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is an issue that not enough folks are speaking intelligently about. I am very happy that I found this during my hunt for something relating to this.

 182. Hi there! I could have sworn Iíve been to this website before but after going through many of the articles I realized itís new to me. Nonetheless, Iím definitely delighted I came across it and Iíll be bookmarking it and checking back often!

 183. A fascinating discussion is worth comment. I do think that you should write more about this topic, it might not be a taboo matter but typically people do not discuss these issues. To the next! Kind regards!!

 184. Oh my goodness! Amazing article dude! Thanks, However I am experiencing problems with your RSS. I donít understand the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else having similar RSS issues? Anyone that knows the solution can you kindly respond? Thanks!!

 185. You’re so awesome! I do not think I’ve read through something like that before. So good to find someone with some genuine thoughts on this subject. Seriously.. many thanks for starting this up. This site is one thing that is required on the internet, someone with some originality!

 186. Good day! I could have sworn Iíve visited this web site before but after going through many of the posts I realized itís new to me. Nonetheless, Iím definitely pleased I found it and Iíll be bookmarking it and checking back regularly!

 187. Good day! I simply wish to offer you a huge thumbs up for your excellent info you have right here on this post. I will be coming back to your site for more soon.

 188. The very next time I read a blog, Hopefully it doesn’t fail me just as much as this one. After all, Yes, it was my choice to read through, nonetheless I genuinely believed you’d have something useful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something you could fix if you weren’t too busy looking for attention.

 189. A fascinating discussion is worth comment. I believe that you should write more about this topic, it may not be a taboo subject but typically people don’t discuss such topics. To the next! Best wishes!!

 190. I was very pleased to uncover this web site. I want to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely savored every bit of it and i also have you bookmarked to check out new information in your web site.

 191. You are so awesome! I don’t suppose I have read a single thing like that before. So nice to find someone with a few unique thoughts on this subject matter. Seriously.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is needed on the web, someone with a bit of originality!

 192. Hi there! This article couldnít be written any better! Reading through this article reminds me of my previous roommate! He continually kept preaching about this. I’ll send this article to him. Fairly certain he’s going to have a very good read. Many thanks for sharing!

 193. Iím amazed, I have to admit. Rarely do I come across a blog thatís both equally educative and engaging, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something which too few people are speaking intelligently about. Now i’m very happy I found this in my hunt for something concerning this.

 194. After I initially commented I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I receive 4 emails with the same comment. Perhaps there is an easy method you can remove me from that service? Appreciate it!

 195. Can I simply just say what a comfort to discover an individual who really knows what they’re discussing over the internet. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people must look at this and understand this side of the story. I was surprised you are not more popular since you definitely possess the gift.

 196. May I simply say what a comfort to uncover somebody who genuinely understands what they’re talking about on the internet. You actually understand how to bring an issue to light and make it important. More people really need to look at this and understand this side of the story. I can’t believe you are not more popular since you definitely have the gift.

 197. Hi there! I just would like to give you a huge thumbs up for the great info you have got right here on this post. I am coming back to your site for more soon.

 198. A fascinating discussion is worth comment. I do believe that you ought to publish more about this subject matter, it might not be a taboo subject but typically people don’t discuss such subjects. To the next! Many thanks!!

 199. Oh my goodness! Impressive article dude! Thanks, However I am going through troubles with your RSS. I donít know why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS issues? Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanx!!

 200. Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉 I’m going to come back yet again since I bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.

 201. After checking out a handful of the blog articles on your blog, I honestly appreciate your way of blogging. I added it to my bookmark website list and will be checking back in the near future. Please visit my website as well and tell me how you feel.

 202. Good day! I could have sworn Iíve been to this site before but after going through many of the posts I realized itís new to me. Anyhow, Iím definitely pleased I stumbled upon it and Iíll be book-marking it and checking back regularly!