În ciuda unei reveniri a pieței imobiliare, perspectiva achiziției unei proprietăți în New York City va rămâne un vis irealizabil pentru marea majoritate a milenarilor. Cu toate acestea, dacă s-ar grupa mai mulți milenari și și-ar face un plan corect de afaceri ar putea să dețină un întreg oraș la prețul unui condominium din New York.

Proprietarii din orașul Toomsboro Georgia au hotărât să-și vândă proprietățile imobiliare de aici la prețul 1,7 milioane dolari. În această sumă sunt incluse un depozit de bumbac și o gară.

Toomsboro are peste 16 hectare și 36 de parcele de proprietăți, potrivit descrierii de pe pagina Craglist. În afară de casele de locuit, orașul de vânzare mai deține un restaurant, o fabrică de sirop, depozit de bumbac, bancă, un han istoric, depou de cale ferată, școală, frizerie și multe alte acareturi.

Părțile interesate pot citi mai multe despre listarea online, unde un site dedicat orașului include o scurtă biografie și câteva fotografii, dintre care unele sunt incluse mai jos:

Potrivit site-ului de prezentare, proprietarii orașului doresc ca Toomsboro se ajungă în mâinile cuiva care îi apreciază istoria și care îi va păstra farmecul său în loc să întreprindă o dezvoltare modernă. Dar asta nu înseamnă că un cumpărător ambițios nu ar putea găsească unele utilizări inovatoare pentru terenul liber.

Potențialii cumpărători ar putea ajuta la transformarea Toomsboro în gazda unui mare festival de muzică sau la utilizarea diverselor clădiri ca locul perfect pentru scenografia unui film demn de un premiu Oscar la Hollywood. Lacul și parcul care îl înconjoară are conexiuni la rețeaua electrică la care se pot racorda rulote, ceea ce ar putea însemna un loc idilic pentru un camping. Cu puțină pasiune și viziune, posibilitățile de amenajare a proprietății sunt practic nesfârșite.

Toomsboro este situat la intersecția dintre autostrăzile 57 și 112, la doar 20 de mile est de Macon și 120 mile sud-est de Atlanta.

Articolul precedentUn simplu telefon a fost suficient pentru a fura o Tesla Model 3
Articolul următorAfacere de familie pe YouTube. Un canal video pentru copii, vândut cu mai mult de 7 mil. dolari

Comments are closed.