26.5 C
București
03/07/2022

Stirile Zilei

Indicele ROBOR la trei luni, la cea mai mare valoare din...

La începutul anului indicele Robor 3M era 3,02%

Ședință de Guvern | Facilităţi pentru creditele acordate de bănci şi...

Pe ordinea de zi se află un proiect legislativ privind acordarea unor facilităţi pentru creditele acordate de bănci

Guvernul a făcut anunțul. Când va fi adoptată Ordonanța privind reducerea...

Discuțiile în Coaliție pe tema reducerii prețurilor la carburanți cu 50 de bani s-au prelungit, motiv pentru care și aplicarea acesteai a întârziat.

Criza carburanților. Virgil Popescu, ferm convins că România va avea cele...

Virgil Popescu a declarat marţi că preţul carburanţilor din România va fi puţin sub cel din Bulgaria.El a participat la  la Vadu, judeţul Constanţa, la evenimentul organizat  cu ocazia începerii exploatării gazelor naturale în proiectul Midia, operat de compania Black Sea Oil & Gas.

Marcel Ciolacu forțează supraimpozitarea pensiilor speciale. Ce document se află pe...

Liderul PSD Marcel Ciolacu face un apel către colegii din Coaliţie privind supraimpozitarea pensiilor speciale. Înainte şedinţei cruciale de Executiv, ce va avea loc...

A început extracția gazelor din Marea Neagră. Ciucă: “Participăm la un...

Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, la Vadu, la ceremonia de începere a producţiei de gaze naturale în cadrul Proiectului MGD, operaţionalizat de compania Black Sea Oil & Gas, că este un moment istoric pentru industria energetică din România, fiind vorba despre primul proiect de exploatare a gazelor naturale din zona românească a Mării Negre în ultimii 30 de ani.

Scumpiri în lanț. INS anunță oficial explozia inflației până în august...

Lovitură uriașă pentru români în următoarea perioadă! Institutul Național de Statistică anunță o nouă explozie a inflației: cel mai mult se vor scumpi alimentele, construcțiile și produsele industriale, relatează Realitatea PLUS.

Rares Bogdan a explicat masurile economice ale Guvernului: „Românii au nevoie...

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan explică măsurile anunțate de liberali în ultimele zile. Cheia este echilibrul și stabilitatea macroeconomică, susține Bogdan. Liderul PNL arată inclusiv SUA au transmis un mesaj pozitiv României prin dezvoltarea reactoarelor modulare mici în țara noastră.

ANAF începe controalele. Ce spune șeful Fiscului despre cei aproape 600.000...

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, a explicat în direct la Realitatea Plus cum va decurge acțiunea de control a veniturilor, pe care direcția Antifraudă o...

Se scumpesc CONCEDIILE. Sucurile, masa la restaurant, cazarea, alcoolul și țigările...

Românii vor avea parte de un nou val al scumpirilor exact în perioada de vârf a concediilor. De la 1 iulie se majoreze accizele...