Soții Donca promovau o imagine a prosperității pentru a-i atrage pe naivi

  Soția milionarului român Călin Donca, acuzat de evaziune fiscală rupe tăcerea. Orianda Donca a povestit despre cum trăiau cei doi înainte ca afacerile soțului ei să ia amploare. Aceasta spune că locuiau într-un apartament închiriat, nu aveau mobilă și dormeau pe niște saltele. Cei doi s-au cunoscut la Timișoara, însă s-au mutat la Brașov, unde în prezent au o vilă de lux, de peste un milion de euro. Milionarul este acum arestat preventiv, după ce oamenii legii au intrat pe fir. Tot ceea ce posta individul pe internet era, de fapt, o mască pentru ilegalitățile pe care le făcea, susțin procurorii. 

  Orianda Donca are 34 de ani și afișa alături de soțul ei pe rețelele sociale o viață plină de lux și opulență, după ce ar fi trăit în condiții mizere într-un apartament cu chirie.

  Aceasta susține că au muncit din greu. În timp ce alții se distrau și mergeau în vacanțe, cei doi stăteau într-un apartament fără pat și dormeau pe saltele.

  În online, cei doi au postat poze și videoclipuri cu vila dotată cu numeroase camere, salină, saune și cinema, dar și cu automobile de lux. De asemenea, milionarul prezenta filmulețe în care le arăta tinerilor cum să aibă succes prin muncă cinstită.

  Realitatea este însă alta. Potrivit procurorilor, Călin Donca ar fi păcălit, de fapt, mai mulți oameni sa facă investiții masive în ilegalitățile pe care le derula, printre acestea se află și afacerea cu parcurile fotovoltaice. Donca este acum reținut pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de înșelăciune cu criptomonede, evaziune fiscală și constituire a unui grup infracțional organizat.

  Orianda și Călin Donca au cinci copii care sunt școliți acasă. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 14 ani, când Orianda participa la un curs de dezvoltare personală la care el era trainer.

  Articolul precedentȚeapă uriașă de la Guvern. Coaliția vrea să introducă noile imediat – Cine sunt primii vizați?
  Articolul următorGuvernul își bate joc de români cu majorarea salarială. Pentru fiecare leu în plus în buzunar, statul încasează 3 lei