Președintele Ford vrea să viziteze lunar șantierul drumului expres dintre Craiova și Pitești, pentru a se asigura că orașul Balș va avea o centură funcțională cât mai rapid.

 

După întâlnirea de astăzi cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, președintele Ford a spus că vrea să viziteze lunar șantierul drumului expres Craiova-Slatina-Pitești.

De acum vor fi făcute vizite lunare pe șantierul drumului expres, a anunțat președintele Ford. „Discuția pe care am avut-o a fost una deschisă, cu un impact pozitiv. Ministrul și domnul director au răsuns la toate întrebările tehnice legate de drum, de contract, de perioada de execuție. Am stabilit că în fiecare lună domnul ministru va veni aici, și eu voi fi aici și vom merge pe șantier, pentru a vedea stadiul lucrărilor”, a spus Ian Person.

Centura ocolitoare a Balșului, pe care o așteaptă toți investitorii din zonă, ar trebui să fie gata până la sfârșitul anului.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a venit marți la Balș, să stea de vorbă cu președinte Ford, Ian Person, după ce acesta și-a exprimat nemulțumirea față de stadiul lucrărilor la centura ocolitoare a orașului, parte a drumului expres.

La discuții au participat și directorul Companiei de Drumuri, Narcis Neaga, dar și un reprezentant al constructorului, scrie Realitatea de Olt.

Articolul precedentCe firme din România primesc cele mai multe CV-uri de la candidați
Articolul următorAusteritate sau scandal? Comisia Europeană, o nouă coliziune cu Guvernul Italiei