Ședință la Cotroceni pe tema fondurilor europene. Klaus Iohannis a chemat la discuții mai mulți miniștri în frunte cu premierul Ludovic Orban

Ședință de ultimă oră la Palatul Cotroceni. Președintele României – Klaus Iohannis i-a convocat pe premierul Ludovic Orban și mai mulți ministri pentru o discuție pe tema fondurilor europene. La ora 18.00, președintele țării va susține și o conferință de presă.

Președintele României, Klaus Iohannis, va avea miercuri, 28 octombrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință pe tema fondurilor europene cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Ședința are loc în contextul în care, pe teritoriul României, au fost confirmate 217.216 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.724 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Ultimul record a fost de 5.028 cazuri de Covid-19 în 24 de ore și a fost atins în data de 23 octombrie.

 

Sursa: Realitatea Financiara

Articolul precedentExclusiv, de la ora 21.00, „Legile Puterii”: Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu
Articolul următorLeul, în scădere ușoară față de euro și dolarul american

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau