Mega-scandalul spatiilor comerciale de pe Aeroportul Otopeni este departe de a se fi incheiat. Din contra, jurnalistul Laurentiu Botin, moderatorul emisiunii „100%” de la Realitatea PLUS a prezentat, joi seara, in exclusivitate, un document bomba privind o noua licitatie cu dedicatie pentru „baietii destepti”.

„In urma cu ceva timp a izbucnit un scandal urias pe Aeroportul International Heneri Coanda din Capitala in legatura cu magazinele duty free si cu licitatiile de acolo, magazine care fac o caruta de bani acolo. 

Caietul de sarcini si lictitaiile de participare par a fi croite exact pe firma care a dat spaga. Firma Millenium (Millenium Pro Design SRL – n.r.). Realitatea a contactat-o, fara raspuns. 

Firma care a dat spaga ca sa castige licitatia e prima invitata ca sa participe la licitatie”, a afirmat Botin, joi seara.

Moderatorul emisiunii „100%” a prezenta, in exclusivitate la Realitatea PLUS, documentul care prezinta invitatia de participare care releva ca vorbim despre o noua licitatie „cu dedicatie”.

„Acest document poate duce la concluzia ca desi a bubuit scandalul, s-a dat spaga, aia sunt condamnati cu inchisoare cu suspendare pentru ca au primit banii, exact firma care a dat spaga a fost invitata la licitatia de participare. Asta cum s-o dam?”, s-a intrebat retoric moderatorul emisiunii „100%”.

Imagine
Imagine
Imagine

Citeste si Dezvăluiri explozive despre JAFUL orchestrat la aeroportul Otopeni – Cum face bani „La Famiglia” din umilirea românilor

Articolul precedentMafia gunoaielor primește o lovitură de grație în instanță: judecătorii confirmă ancheta Realitatea Plus. Declarații halucinante ale avocatului Romprest
Articolul următorEconomia zonei euro a intra în recesiune tehnică. Care vor fi efectele?