– REVISTA PRESEI – Surpriză de proporții! Care este cea mai urmărită emisiune TV din România

Capital.ro Surpriză de proporții! Care este cea mai urmărită emisiune TV din România

Această emisiune contează și în octombrie. Talent show-ul a fost lider de audiență pe toate targeturile în luna octombrie, cu cifre mai bune față de luna anterioară.

ZF.ro Inflaţia, un indicator care dă bătăi de cap în SUA și zona euro

În ultimul deceniu, bursele de acţiuni din SUA au trecut printr-un boom fără precedent, însă caracterizat de o ciudăţenie: absenţa inexplicabilă a inflaţiei. Acum, când economia americană duduie, în psihologia investitorilor îşi face loc teama că inflaţia va împinge în sus costurile pentru companii şi le va eroda profiturile.

Bursa.ro Dorin Tănase, preşedintele Credere: „Dialogul dintre bănci şi clienţi este cel mai adesea mimat”

Industria noastră bancară a anunţat, ieri, că a adoptat noul Cod de Conduită, „document ce evidenţiază respectarea principiilor eticii bancare în raport cu toţi stakeholderii sistemului bancar şi pune accentul pe protecţia consumatorului, prin conlucrarea cu debitorii consumatori care se confruntă cu dificultăţi financiare, inclusiv pentru a preîntâmpina iminenţa apariţiei unor astfel de situaţii”.

Profit.ro Antifrauda rulează cu un deficit de angajați de 35%

Direcția Antifraudă a ANAF, cea care desfășoară acțiunile de control inopinat, are în prezent în jur de 1.300 de angajați, cu 35% sub nivelul optim de posturi prevăzute, care se ridică la circa 2.000.

Economica.net Cel mai lung tunel de autostradă din România, în aer după 3 ani de chinuri ale facerii

După mai bine de trei ani de la semnarea contractului pentru studiul de fezabilitate al Tunelului Meseş din Autostrada Transilvania, acesta încă nu e gata. Mai mult, firma care trebuia să îl finalizeze se judecă cu statul după ce i-a aplicat penalităţi de întârziere.

Manager.ro Scenariul pestei porcine se repeta, de data aceasta cu oile

Autoritatile sanitar veterinare anunta ca, in aceste zile, cateva sute de oi urmeaza sa fie omorate. In ultimele luni, la noi in tara, au fost ucisi peste 350.000 de porci, din cauza pestei porcine africane.

BusinessMagazin.ro De vorbă cu cel mai admirat CEO din România

Anul acesta, CEO-ul eMAG a primit din nou cele mai multe voturi din partea oamenilor de afaceri şi a celor implicaţi în economia românească.

start-up.ro Un CAP cu cap. Miracolul din Gheorghe Doja

Pepenii vânduți de producătorii din localitate la intersecția dintre drumul spre Gheorghe Doja și vechiul drum spre mare care trece prin Slobozia stau la baza asocierii între cinci legumicultori din comună și la apariția unui CAP modern.

Articolul precedentMicrosoft România are un nou director general: Violeta Luca
Articolul următorApple, retrogradată a doua oară într-o săptămână pentru scăderea vânzărilor iPhone

Comments are closed.