REVISTA PRESEI – ȘOC pentru abonații Telekom. Aceste canale TV se vor vedea doar contra cost

Capital.ro ȘOC pentru abonații Telekom. Aceste canale TV se vor vedea doar contra cost

Telekom, unul dintre principalii operatori de cablu și internet din țara noastră, a decis să introducă un abonament pentru cele mai urmărite posturi TV din ofertă.

ZF.ro Marile companii private listate la Bucureşti nu vor plăti dividende trimestriale. Consultant: Legea este în general benefice

Banca Transilvania, BRD Soc Gen, Electrica, Fondul Proprie­ta­tea, emitenţi privaţi din struc­tura indicelui principal BET, nu vor apela la repartizarea tri­mestrială a dividendelor, ci vor rămâne la va­rian­ta clasică de recompensare a investitorilor o dată pe an.

Economica.net Cum preferă românii să-şi încaseze pensia privată: toţi banii jos, că în rate lunare e prea mică

Chiar dacă în aprilie anul trecut statul dădea o lege menită să vină în ajutorul primilor pensionari privaţi, doar câţiva dintre cei peste 7.300 de indivizi care au ajuns la vârsta pensionării în perioada iunie 2017- iunie 2018 au apelat la plata în rate, cum se plăteşte în mod normal o pensie, potrivit Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Profit.ro Brentul începe luna la peste 84 de dolari/baril, un nou maxim al ultimilor aproape 4 ani

Cotațiile petrolului au început luna octombrie în creștere și au urcat la un nou maxim al ultimilor aproape 4 ani, pe fondul temerilor privind reducerea exporturilor din Iran după intrarea în vigoare a sancțiunilor SUA împotriva celui de-al treilea mare producător din Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC).

Wall-Street.ro Tatian Diaconu, directorul CEETRUS, repatriat dupa 10 ani pe teritoriul francez: Am simtit ca am de dat ceva inapoi tarii mele

De la sublocotenent de infanterie la director al companiei de dezvoltare imobiliara CEETRUS din Romania este un drum lung, in care nu poti sa sari etape, ci doar sa le accepti asa cum vin: emigrare, stabilire, crestere, crestere, crestere si repatriere. Tatian Diaconu a fost vanzator part-time intr-un magazin Decathlon din Franta, apoi sef de raion si sef de expansiuni.

Bursa.ro Blănculescu: „Un fond suveran de investiţii nu ar trebui să se atingă de companiile de stat”

Fondul Suveran de Investiţii (FSI) al unei ţări ar trebui să reprezinte ramura de afaceri a statului respectiv, este de părere consultantul financiar Ionel Blănculescu.

BusinessMagazin.ro Cum trecem mai repede de la piept de pui la grătar cu cartofi prăjiţi şi salată la somon şi fructe de mare cu sos de şampanie?

După ’90, ne-am trezit în faţa unui meniu la un restaurant internaţional proaspăt deschis fără să ştim ce să comandăm (nu că am şti să comandăm acum). Iar finalul era inevitabil acelaşi: piept de pui la grătar sau şniţel cu cartofi prăjiţi şi o salată de sezon.

Manager.ro Cat de inteligenti sunt cei care ne conduc?

„Ori de cate ori deschizi gura, mintea iti iese la parada.” (Edwin H. Stuart) Ascultati pur si simplu cum vorbeste cineva – e suficient pentru a va da seama cam care sunt capacitatile intelectuale ale persoanei respective si cam ce e in capul ei.

Articolul precedentGita Gopinath, noul economist-șef al FMI
Articolul următorVerde pe Wall-Street ca urmare a semnării acordului comercial SUA-Canada

Comments are closed.