REVISTA PRESEI – Se modifică legea „51% produse româneşti în magazine”

Economica.net Se modifică legea „51% produse româneşti în magazine”

Ce vom cumpăra ca fiind românesc va însemna altceva. Deputații discută din nou pe marginea legislației care reglementează relația dintre magazine și producători, și care a impus prezența la raft a produselor de pe lanțul alimentar scurt în proporție de cel puțin 51%.

ZF.ro Care este nivelul de echilibru care ar putea să rezolve criza de pe piaţa forţei de muncă? 2.000 de lei net salariul minim şi 3.600 – 4.000 de lei câştigul mediu

Deşi România are o creştere economică susţinută iar salariile au crescut substanţial,  românii continuă să plece din ţară. Chiar fug de România. Din cei 220.000 de români care pleacă pe an, jumătate sunt tineri între 15 şi 34 de ani.

Capital.ro Liviu Dragnea: Dan Voiculescu are dreptate! Trebuie verificate toate publicațiile online

Liviu Dragnea a spus duminică seară că Dan Voiculescu, care ceruse guvernului și serviciilor secrete să verifice G4Media.ro și alte publicații online, ”are dreptate”.

Bursa.ro Adrian Tănase, BVB: „Dacă menţinem lichiditatea, avem şanse să fim piaţă emergentă în 2019”

Piaţa noastră de capital are şanse să fie promovată la categoria celor emergente secundare în cursul anului 2019, dacă nivelul lichidităţii se păstrează cel puţin la cel actual, a declarat vineri Adrian Tănase, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în cadrul evenimentului „Noua Lege a pieţei de capital – oportunităţi şi provocări”, organizat de Asociaţia Brokerilor.

Wall-Street.ro Semnale tot mai dure cu privire la derapajele din economie! Le aude cineva?

Reprezentantii autoritatilor sunt singurii optimisti (sau inconstienti) care inca isi mai fac iluzii cu privire la bunul mers al economiei. Oficiali ai institutiilor financiare internationale, dar si investitorii, romani si straini, avertizeaza cu privire la riscurile iminente de derapaje, care ne vor costa scump: conditii de trai inrautatite, taxe si impozite mai mari, izolare fata de lumea civilizata.

Profit.ro Guvernul intră din nou în banii din privatizări și împrumută primăriile cu aproape jumătate de miliard de lei

Guvernul va acorda primăriilor împrumuturi în valoare totală de până la 450 milioane lei din banii din privatizări înregistrați în contul curent general al Trezoreriei Statului, pentru finanțarea unor cheltuieli curente de asigurare a furnizării energiei termice în sezonul rece, în condițiile în care resursele din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Executivului sunt insuficiente în acest scop.

BusinessMagazin.ro Casele viitorului

În contextul în care, din 2020, legislaţia europeană prevede ca toate construcţiile rezidenţiale noi să fie verzi, în România încep să se contureze primele proiecte de acest tip. Ce este o locuinţă verde şi care sunt avantajele aduse de aceasta, deopotrivă pentru dezvoltatori, dar şi pentru locuitorii acesteia?

Articolul precedentUniCredit Bulbank ”curăță” 249 milioane euro din portofoliul NPL
Articolul următorRipple-XRP surclasează, din nou, Ethereum și revine pe poziția secundă

Comments are closed.