– REVISTA PRESEI – Românii ar plăti cu 30% mai mult pentru eticheta „Fabricat în România”

start-up.ro Românii ar plăti cu 30% mai mult pentru eticheta „Fabricat în România”

Consumatorii români pun calitatea și siguranța pe primul loc și caută în mod special produsele românești când merg la cumpărături, arată cel mai recent studiu în domeniul retailului realizat de MKOR Consulting în luna octombrie.

ZF.ro În paralel cu conflictul armat dintre Ucraina proeuropeană şi Federaţia Rusă se desfăşoară un altfel de război

Cei mai mulţi analişti sunt de acord că noua agresiune a Rusiei faţă de Ucraina, prin capturarea unor nave militare ucrainene care încercau să ajungă într-un port ucrainean prin strâmtoarea Kerci, blocată de ruşi, nu va duce la un război deschis ci este un act din lungul joc al Moscovei de a eroda economia vecinului şi a pedepsi ţara pentru că a ieşit din sfera sa de influenţă.

Capital.ro Un mare producător auto renunță la motoarele DIESEL. Va fabrica doar hibride și electrice

Actuala generație de automobile va fi ultima care va integra motoare pe motorină, iar în cel mult trei ani acestea vor dispărea complet din oferta acestui producător.

Bursa.ro OTP Bank, somată să restituie toate dobănzile şi penalităţile pentru creditele din afara ţării

OTP Bank a fost sancţionată cu 160.000 de lei şi somată să restituie toate sumele percepute sub formă de dobândă, comisioane şi penalităţi pentru creditele cesionate în afara ţării.

Economica.net Noua Roşie Montană: Eldorado Gold susţine că a descoperit zăcăminte de aur de până la 7,8 miliarde de dolari în România

Compania canadiană Eldorado Gold, cu activităţi în România, Turcia, Grecia, Serbia şi Brazilia a anunţat că estimează resursele potenţiale din perimetrul de la Bolcana, în judeţul Hunedoara, la 6,5 milioane de uncii de aur şi 686.000 de tone de cupru.

Profit.ro Comisia condusă de Iulian Iancu a decis în 5 minute să majoreze considerabil impozitarea gazelor și în sectorul onshore

În pofida retoricii de sprijin a populației autohtone în procesul de convergență a prețurilor cu cele europene, în Parlament se face tot posibilul ca acest proces să fie cât mai rapid, pentru venituri din impozite mai mari la buget.

wall-street.ro Interviu exclusiv cu ministrul Economiei din Moldova: Romania este pe locul 2 la capitolul investitii si pe locul 1 ca destinatie de export

Ministrul Economiei si Infrastructurii din Republica Moldova, Chiril Gaburici, a relatat despre situatia actuala a economiei din Moldova si cum are in plan sa atraga investitii din afara.

Manager.ro Pregatirea masinii de iarna. Ce trebuie sa faci, pas cu pas, pentru ca anotimpul rece sa nu te opreasca din drum

Iarna pare ca si-a intrat in drepturi incepand cu aceasta saptamana si in tara noastra, o mare parte din tara resimtind in ultimele 24 de ore un val de temperaturi scazute, intensificari ale vantului si ninsori viscolite.

Articolul precedentTaxele ajută prea puțin economia. România, penultimul loc în UE
Articolul următorTrump studiază revenirea la regimul anilor ’60 pentru a opri planul de restructurări al General Motors