REVISTA PRESEI – Prețul energiei pe piața spot a atins un nou record

Profit.ro Prețul energiei pe piața spot a atins un nou record: a depășit nivelul de 500 de lei/MWh

Prețul energiei electrice pe piața spot a atins astăzi un nou maxim al acestui an, de 503 lei/MWh pentru energia furnizată joi în intervalul orar 19-21, cu 3 lei peste precedentul record înregistrat în prima zi a acestei săptămâni.

ZF.ro Mişu Negriţoiu, fost şef al ING România: „Toată lumea a pierdut în criză. Unii mai puţin, alţii au pierdut mai mult.“

La zece ani de la criză, Mişu Negriţoiu, atunci şef al ING România, a declarat în ca­drul emisiunii de business ZF Live că „înţelege“ deciziile lui Mugur Isărescu de atunci, şi atitudinea adoptată de guvernator, după ce a dobândit perspectiva autorităţii de supra­veghere în urma unui mandat de trei ani la conducerea ASF.

Economica.net Urmează un recensământ al porcilor din gospodării. Prefectura va decide care animale vor fi ucise

În perioada următoare, autorităţile vor face un recensământ al porcilor din gospodăriile populaţiei aflate pe raza a 10 km depărtare de fermele de porcine. Ulterior, se va decide unde este cazul ca animalele să fie ucise preventiv şi pentru cât timp oamenii nu vor mai avea dreptul să crească porci.

Capital.ro Trei motive pentru care amanetul este o soluție bună de împrumut

Indiferent dacă casa de amanet primește exclusiv metale prețioase sau electrocasnice și alte obiecte, acest loc pare a fi o soluție bună pentru un împrumut rapid și sigur.

Bursa.ro Dialog inedit despre securitate cibernetică

Pentru evoluţia digitală, 2018 este un an deosebit de important în care, din păcate, în aproape toate ţările din Sudul Europei, din Portugalia până în România, nu se mai vorbeşte deloc despre pericole.

BusinessMagazin.ro Sfatul de business al săptămânii de la Andrei Frunză, CEO Clever Taxi: „Timpul este singura resursă pe care fiecare dintre noi o vinde cu adevărat”

Începând cu luna septembrie, Andrei Frunză este CEO al companiei de e-hailing Clever Taxi. El a coordonat anterior operaţiunile eJobs Group, liderul pieţei serviciilor de recrutare online, înregistrând cele mai bune rezultate din istoria companiei.

Wall-Street.ro 7 motive pentru care investitorii nu trebuie sa se teama de crize financiare si prabusiri ale pietelor

Anthony Robbins, unul dintre cei mai cunoscuti instructori financiari americani, ii sfatuieste pe investitori in best-sellerul “Unshakeable: Your Financial Freedom Playbook” sa nu traiasca cu teama permanenta ca pietele se vor prabusi. Acesta a oferit 7 motive care ar trebui sa ii motiveze pe acestia isi mentina investitiile chiar si in perioadele dificile.

startupcafe.ro VIDEO Clujul dă lecții Bucureștiului: Tramvaie moderne, autobuze electrice, biciclete. Pe banii Uniunii Europene

În ultimii ani, autoritățile din Cluj-Napoca au făcut investiții majore din fonduri europene în tot ceea ce înseamnă transport public. Modernizarea liniilor de tramvai care străbat orașul din inima Transilvaniei era necesară nu doar din motive de eficiență a traficului, ci și din cauza poluării sonore intense și a deteriorării străzilor din jur.

Articolul precedentDupă Google și Apple, Uniunea Europeană ia în vizor și Amazon
Articolul următorUn program de tranzacționare scurtat la BVB. Partea a doua: ce spun investitorii de retail

Comments are closed.