– REVISTA PRESEI – Guvernul se pregăteşte să cumpere participaţii la companii din energie. Pe listă ar fi pachetul de acţiuni Hidroelectrica deţinut de FP

Economica.net Guvernul se pregăteşte să cumpere participaţii la companii din energie. Pe listă ar fi pachetul de acţiuni Hidroelectrica deţinut de FP

Societatea de Administrare a Participaţiilor în Energie (SAPE), aflată în subordinea Ministerului Energiei, are în plan achiziţii de participaţii la companii din energie. Una dintre opţiuni ar putea fi răscumpărarea pachetului de acţiuni deţinut de Fondul Proprietatea la Hidroelectrica.

ZF.ro Se îngroaşă gluma. În august şi septembrie cădere de 30% a vânzărilor de locuinţe în toată ţara

În septembrie 2018, la nivelul întregii ţări, 42.522 de imobile au fost vândute, în scădere cu 26% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit datelor de la Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).

Capital.ro Județul unde nu vrea să investească nimeni. Dacă ar dispărea de pe hartă România ar intra în beznă

Gorj e judeţul care are investiţii străine totale de doar 4 milioane de euro în ultimii 28 de ani, potrivit datelor oficiale ale BNR şi Institutului Naţional de Statistică.

Bursa.ro ÎCCJ a decis în cazul deschis de Piperea: Raportul asupra recursului din procesul cu cele 8 bănci – admisibil

Raportul Parakletos asupra recursului formulat în procesul deschis împotriva celor opt banci comerciale care au acordat credite în franci elveţieni (CHF) a fost declarat admisibil, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), după cum a anunţat avocatul Gheorghe Piperea, preşedintele Asociaţiei, pe pagina sa de Facebook.

Profit.ro Tranzacțiile politicienilor și șefilor firmelor de stat vor fi monitorizate mai atent de bănci, notari, contabili sau agenți imobiliari

Emiterea de acțiuni la purtător va fi interzisă, iar deținătorii vor trebui să le predea în termen de 18 luni de la intrarea în vigoare a proiectului de lege pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, căruia deputații din comisiile de specialitate i-au întocmit astăzi raportul final de adoptare.

wall-street.ro Ghimpe in Coasta: prima masina electrica din Romania preparata pentru curse

Zgomotul motoarelor termice este unul dintre ingredientele care atrag spectatorii la cursele auto. Faptul ca poti sta la cativa metri de ”bolizi”, la start sau in punctele de observatie de pe traseu, simtind vibratiile sutelor de cai putere chiar daca nu esti la volan, este unul dintre punctele forte ale motorsportului.

Manager.ro Actionarii Bancii Transilvania au aprobat fuziunea cu Bancpost

Actionarii Bancii Transilvania au aprobat, in cadrul Adunarii Generale Extraordinare de astazi, fuziunea cu Bancpost, care va avea loc in 31 decembrie 2018.

BusinessMagazin.ro Un secol de istorie pentru Bursa de la Bucureşti

Bursa românească a trecut de la 50 de ani „în beznă” la cuponiada privatizării şi la speranţele de promovare într-o nouă ligă. Ce urmează pentru „pasărea Phoenix” a pieţei locale de capital?

start-up.ro Start-Up Nation 2018 – se schimbă modificarea: Ministerul include IT-ul și industriile creative și scoate principiul ”primul venit, primul sosit”

Pe 1 octombrie, Ministerul pentru antreprenoriat și IMM-uri publica un proiect de Ordonanță de Urgență menit să aducă modificări și completări programului Start-Up Nation 2018.

Articolul precedentAlarmă pentru România. Ungaria stopează programele tip Banca pentru Locuințe
Articolul următorGoogle va cere bani producătorilor de telefoane pentru includerea aplicațiilor sale

Comments are closed.