– REVISTA PRESEI – Guvernatorul Băncii Austriei: Vă mai trebuie o generaţie de 30 ani să ne ajungeţi

ZF.ro Guvernatorul Băncii Austriei: Vă mai trebuie o generaţie de 30 ani să ne ajungeţi

Ewald Nowotny, guvernatorul Băncii Austriei, a transmis ieri la BNR că cei 30 de ani scurşi de la Revoluţie nu sunt de-ajuns şi că mai trebuie o generaţie pentru convergenţa cu Occidentul. Întrebarea este dacă această convergenţă nu devine o fata morgana, dacă nici o dată certă pentru adoptarea euro nu avem.

Capital.ro Milionarii români au pariat sume uriaşe pe această zonă. S-ar putea dovedi un eşec total

Tot mai mulţi investitori imobiliari încep să construiască centre de afaceri şi locuinţe într-o zonă a Bucureştiului ocolită până acum. Lipsa metroului, însă, le-ar putea da planurile peste cap.

Bursa.ro Andrei Văcaru, JLL: „Investitorii văd România mai riscantă decât Grecia”

Investitorii asociază României, în prezent, un risc mai mare decât Greciei în privinţa economiei, percepţia acestora modificându-se semnificativ comparativ cu acum doi sau trei ani, a afirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe, Andrei Văcaru, directorul departamentului Capital Markets, JLL România.

Profit.ro Startup lansat în Marea Britanie de doi români, preluat de compania britanică Adzuna

Startup-ul Work In Startups, o platformă creată în Marea Britanie de doi români, Diana Ilinca, fost expert în Bancpost, și Alex Borbely, ex-Software Developer la Syneto și proprietar al platformei magazin-online.biz, care intermediază oferte de locuri de muncă pentru firme nou-intrate pe piața hi-tech, a fost preluat de compania britanică Adzuna, care operează tot un motor de căutare pentru locuri de muncă, dar are încasări lunare de peste 1 milion de lire sterline.

Economica.net Metroul spre Otopeni şi spaţiile de co-working, pariurile de sute de milioane de euro ale dezvoltatorilor de clădiri de birouri din Bucureşti

Deşi sunt cele mai căutate zone de către companii pentru sedii, Barbu Văcărescu şi Dimitrie Pompei sunt aglomerate, însă pe harta Bucureştiului se evidenţiază noi poli de dezvoltare. Multinaţionalele nu se mai uită la zonele care nu au metrou şi caută să-şi reţină angajaţii oferindu-le posibilităţi de a lucra şi din alte birouri.

start-up.ro „Pagini Aurii” cu investitori – unde găsești finanțare pentru startup

Un pitch înseamnă să te prezinți în fața investitorilor sau partenerilor de business și să-ți “vinzi” afacerea în câteva minute. La ce resurse poți apela pentru a te descurca mai bine?

wall-street.ro Iulian Stanciu dezvaluie planurile eMAG pentru perioada urmatoare

Iulian Stanciu, CEO-ul eMAG, a anuntat in cadrul conferintei retailArena planurile prin care cel mai mare retailer online din Romania isi propune sa isi dezvolte business-ul si sa ajunga la cat mai multi clienti.

Articolul precedentPSD-iștii se ceartă ca la grădiniță, spitalele plâng după bani
Articolul următorAccizele, cu 3,15% mai mari din 2019. Vestea bună este că vinul nu se scumpește

Comments are closed.