– REVISTA PRESEI – Dosarul din care statul român are de recuperat 100 milioane de euro

Capital.ro Dosarul din care statul român are de recuperat 100 milioane de euro

Statul român a recuperat doar 440 de mii de euro din prejudiciul uriaş de aproape 100 de milioane de euro din marele dosar Hidroelectrica, arată o investigaţie a Centrului de Investigaţii Media (CIM).

ZF.ro Ucraina, „cea mai săracă ţară din Europa“, la cinci ani de la sângerosul Euromaidan

Milioane de ucraineni sunt plecaţi din ţară şi ajută la boom-ul economic al altora, economia îşi revine lent, iar Rusia continuă să fie cel mai mare partener comercial.

Bursa.ro Statul vrea 440 milioane lei de la Hidroelectrica

Acţionarii Hidroelectrica sunt convocaţi, în data de 19 decembrie 2018, pentru a aproba repartizarea de dividende suplimentare în sumă de 550 milioane de lei, în urma solicitării Ministerului Energiei, acţionar majoritar al companiei, potrivit Convocatorului publicat pe site-ul companiei.

Profit.ro Analiștii încep să revizuiască în sus estimările de creștere economică, după surpriza pozitivă din trimestrul 3

Economia României a crescut în termeni lunari cu 1,9%, în trimestrul 3, și cu 4,3%, în termeni anuali, potrivit datelor semnal prezentate de Institutul Naționale de Statistică.

Economica.net Romgaz scoate mai mult gaz şi face mai mulţi bani, statul îi taie din profit şi îi goleşte conturile

Romgaz, unul dintre cei doi mari producători de gaze din România, şi singurul controlat de stat, îşi creşte producţia şi afacerile, pe fondul creşterii preţurilor la gaze, dar statul român, în dubla sa calitate, de reglementator şi de patron, îi taie profitul, işi îi goleşte conturile.

Manager.ro MFP a reglementat cadrul pentru infiintarea fondurilor suverane de dezvoltare si investitii

Guvernul a aprobat, astazi, OUG initiata de Ministerul Finantelor Publice prin care se creeaza cadrul legal general pentru infiintarea de fonduri suverane de dezvoltare si investitii.

wall-street.ro De ce nu recicleaza romanii si cum putem scapa de infringement pana in 2020?

Romania are al treilea cel mai slab procentaj de colectare al deseurilor din Uniunea Europeana, iar gunoaiele gasite, adesea, pe strazi, la colturile blocurilor si in mediul inconjurator reflecta problemele in gestionarea lor.

businessmagazin.ro Rusoaicele gravide au dat naştere unei afaceri înfloritoare în SUA

În fiecare an, mii de rusoaice, unele foarte înstărite, altele mai puţin, celebrităţi sau persoane care caută anonimatul, zboară spre SUA pentru a naşte acolo.

Articolul precedentPurcari Wineries realizează un profit brut în creștere cu 29% la nouă luni, pe o cifra de afaceri pe plus cu 20%
Articolul următorFederal Reserve vrea să revizuiască felul cum comunică publicului deciziile de politică monetară

Comments are closed.