– REVISTA PRESEI – Devenim din ce în ce mai săraci. Ce oficial spune asta

Capital.ro Concluzie sumbră: Devenim din ce în ce mai săraci. Ce oficial spune asta

Oficialul arată că, dacă ar fi premierul României, şi-ar fixa o ţintă clară pentru dezvoltarea ţării, având în vedere că România a înregistrat cel mai mare progres în perioada în care se pregătea de aderarea la Uniunea Europeană, când exista o viziune clară şi toată lumea ştia ce are de făcut.

ZF.ro Dacă nu ar fi fost Palace-ul lui Dascălu, cum ar fi fost Iaşiul, ar mai fi fost un centru de IT, i-ar mai fi ţinut pe tineri aici?

În anii ’90, investitorii, cei care erau atunci în România, spuneau că firmele mari preferă să meargă în Ungaria şi pentru că la Budapesta era o zonă bună de shopping, unde soţiile expaţilor puteau să-şi petreacă timpul.

Bursa.ro Liberalii cer în instanţă dizolvarea companiilor municipale

Liberalii din Bucureşti vor cere în instanţă dizolvarea companiilor municipale înfiinţate de Primăria Capitalei, după ce primarul general Gabriela Firea a anunţat că acestea îşi vor continua activitatea.

Economica.net Bitcoin şi monedele virtuale, în cădere liberă. La un an de la frenezia cripto, bula s-a spart

Criptomonedele au intrat, de câteva zile, în cădere liberă. După ce se stabilizase, timp de mai bine de şase luni, peste pragul de 6.000 de dolari, Bitcoin s-a prăbuşit, în ultima săptămână, la mai puţin de 4.400 de dolari.

Profit.ro Piața auto crește ca livrări, contrar înmatriculărilor, ca și cum n-au existat urcări și scăderi cauzate de WLTP

Piața auto crește din punct de vedere al livrărilor, în contradicție cu înmatriculările. Practic, datele analizate de Profit.ro acoperă, ca și cum n-au existat, urcările și scăderile cauzate de introducerea WLTP.

wall-street.ro Orange Money va emite primele carduri de debit si de credit

Orange Money, IFN-ul sub umbrela caruia operatorul telecom Orange va livra si servicii financiare, a avut de la lansarea o strategie de comunicare foarte discreta.

Manager.ro Cum sa (nu) pierzi o vanzare sau mai multe

Dincolo de infrastructura rutiera si de cea feroviara (si de investitiile pe care le-ar aduce acestea) care nu unesc strans provinciile istorice, in primul rand, este vorba despre o discrepanta uriasa de mentalitate.

start-up.ro Târguri de Crăciun din Europa. 3 destinații în care poți ajunge ușor

Ne pregătim să încheiem un an plin, chiar dacă nu suntem oameni de afaceri. Sau am putea să ne considerăm, încă, startupiști, ținând cont că suntem destul de tineri pe piață și doar ce am lansat un marketplace de servicii, BizTool.ro.

Articolul precedentUnul din trei români nu își permite o mașină, cel mai mare procent din UE
Articolul următorLiderii UE aprobă acordul Brexit și îndeamnă britanicii sa o sprijine pe Theresa May