– REVISTA PRESEI – Cea mai bogată româncă. Are mai mulți bani decât Țiriac, Teszari și Becali la un loc

Capital.ro Cea mai bogată româncă. Are mai mulți bani decât Țiriac, Teszari și Becali la un loc

Fiica unei croitorese din Constanța a clădit un imperiu de la zero. O tranzacție care se va încheia în curând evaluează afacerea ei la trei miliarde de dolari.

ZF.ro Felix Toma, Gi Group: Companiile trebuie să crească salariile angajaţilor interni

Salariul mediu net pe economie a ajuns la 2.669 de lei net în luna august a acestui an, în creştere cu 13% faţă de perioada similară din 2017, arată datele publicate ieri de Institutul Naţional de Statistică. Angajaţii români din aproape toate sectoarele de activitate au avut parte de majorări de salarii, pe fondul deficitului mare de candidaţi de pe piaţa muncii, care a generat oferte salariale mai mari pentru noii veniţi în companii.

Economica.net Austriecii de la VIG aduc şef nou pe România

În luna octombrie este aşteptată înlocuirea lui Judit Havasi, reprezentanta pe România a grupului austriac de asigurări VIG, cu Franz Fuchs, fostul reprezentant pe România a grupului VIG.

Profit.ro Ministerul Finanțelor nu exclude ca salariul minim să crească la 2.050 de lei înaintea datei de 1 ianuarie 2019

Ministerul Finanțelor nu exclude ca salariul minim brut pe economie să crească la 2.050 de lei înaintea datei de 1 ianuarie 2019, așa cum a fost anunțat luna trecută, o analiză în acest sens urmând să fie realizată.

Bursa.ro Petre Daea: „Avem o ruptură structurală între producţia vegetală şi zootehnie”

În agricultura noastră există o ruptură structurală între producţia vegetală şi zootehnie, este de părere Petre Daea, ministrul Agriculturii, care a precizat: „România a fost şi rămâ­ne o ţară cerealieră. Anul trecut, a fost prima din Europa ca producţie la porumb. Excedent vom avea întotdeauna, dar trebuie să fie din ce în ce mai mic şi să fie prelucrat prin creşterea sectorului animalier”.

Manager.ro BNR prelungeste cu inca o saptamana limitarea gradului de indatorare la credite la 45%, respectiv 40% din venituri

BNR a decis amanarea pentru inca o saptamana a politicii de limitare a gradului de indatorare a populatiei pentru accesarea unui credit.

wall-street.ro Cum arata primul smart supermarket Mega Image din Romania

Shopping-ul traditional va disparea, clientii vor magazine care sa se plieze pe nevoile lor, pe vietile si tiparele lor. “Un client tipic se intersecteaza cu trei magazine Mega Image zilnic si ei se asteapta ca fiecare magazin sa raspunda nevoilor sale. Avem 650 de magazine, clientii sunt foarte multi, diferiti”, spune Adrian Nicolaescu, Marketing VP la Mega Image.

start-up.ro Cursuri de programare gratuite și hub-uri Google pentru studenții români

Google anunță lansarea programului „Atelierul Digital pentru Programatori”, adresat studenților care vor să învețe să programeze și tinerilor care vor să devină antreprenori în domeniul tehnologiei.

Articolul precedentApel către Guvern: Opriți „shaormizarea” programului Start-up Nation!
Articolul următorFitch reafirmă ratingul Transelectrica la BBB, cu perspectiva stabilă. Cotația, în usoară scădere

Comments are closed.