– REVISTA PRESEI – Câteva lucruri pe care un CEO de startup nu le poate delega

The businessman - bankrupt

start-up.ro Câteva lucruri pe care un CEO de startup nu le poate delega

Multe cursuri de antreprenoriat îți vor spune că e important să delegi. Dar când ai un startup, unele lucruri sunt numai ale fondatorului care e și CEO. Dacă el deleagă prea devreme, atunci traseul companiei s-ar putea să o ia pe o cale greșită.

ZF.ro Marile companii se revoltă pentru 101 lei în plus la salariul minim, dar plătesc fără să facă scandal între 8.000 şi 10.000 de lei pe lună pentru un programator

În ciuda faptului că a avut cea mai mare creştere procentuală, de 173% a salariului minim din Europa Centrală şi de Est în ultimul deceniu, de la 149 de euro brut pe lună în 2009, la 407 euro brut pe lună în 2018, România rămâne în continuare în coada clasamentului. Ungaria are 418 euro brut pe lună, Polonia are 480 euro, Estonia are 500, Cehia are 469, iar Croaţia 466, conform datelor Eurostat.

Capital.ro Guvernul a dat cea mai mare veste pentru români. Când CREȘTE salariul minim

Eugen Teodorovici, ministerul Finanțelor, a anunțat că salariul minim va crește cel mai târziu de la 1 ianuarie, data fiind acum în analiza Guvernului.

Bursa.ro Brokerii estimează: „Petrom va afişa rezultate în creştere, pentru primele nouă luni”

OMV Petrom (SNP) va raporta rezultate financiare în creştere pentru primele nouă luni ale anului apreciază, la unison, brokerii activi în piaţa noastră de capital, în condiţiile în care preţul petrolului pe plan internaţional s-a înscris pe o tendinţă ascendentă de la începutul anului, după primele nouă luni atât cotaţia sortimentului Brent, relevant pentru piaţa europeană, cât şi West Texas Intermediate (WTI), urcând cu peste 20%.

Profit.ro Investitorii în pârtii de schi pot primi dreptul de a scoate terenuri din fondul forestier fără a reîmpăduri în compensare

Un proiect de lege, aprobat la începutul acestui an, permite scoaterea din fondul forestier național a unor păduri pentru lucrări miniere numai prin achitarea taxelor prevăzute de lege, fără obligația reîmpăduririi altor suprafețe în compensație.

Economica.net Românii vor servicii medicale „ca-n Vest”, însă din 16 milioane de asiguraţi, doar 6 milioane mai plătesc contribuţia la Sănătate

Suntem puţin peste 16 milioane de asiguraţi la sistemul asigurărilor sociale de sănătate, însă doar 6,3 milioane plătim contribuţia la sănătate (CASS), reiese din datele CNAS, studiate de Economica.net.

Manager.ro Cati ani are cea mai veche locuinta de vanzare din Romania

Datata cu precizie de specialisti dupa resturile unui pinion gotic gasit in podul locuintei, casa negustoreasca de pe Strada Turnului, numarul 7, din Sibiu, isi are inceputurile in veacul al XIV-lea.

BusinessMagazin.ro Poveştile miilor de muncitori slab plătiţi, care lucrează de acasă pentru a crea îmbrăcăminte de lux fără contract şi fără asigurare

În sânul zonei euro, în economia gri a Italiei, în casele croitoreselor sărace strălucesc rochiile de mireasă scumpe ale brandurilor de modă de lux.

Articolul precedentCutremur de 5,8 grade Richter. Cel mai dur avertisment din ultimii 14 ani răscolește amintirile din 1977
Articolul următorIBM cumpără dezvoltatorul Linux Red Hat cu 34 de miliarde de dolari

Comments are closed.