REVISTA PRESEI – Cât ar încasa statul și cât ar câștiga companiile de pe urma exploatării gazelor din Marea Neagră

Profit.ro Cât ar încasa statul și cât ar câștiga companiile de pe urma exploatării gazelor din Marea Neagră

Statul român își va însuși 37% din prețul gazelor, producătorii 47%, costurile de producție fiind doar de 16% din preț, a declarat marți președintele comisiei de Industrii a Camerei Deputaților, Iulian Iancu, în susținerea raportului cu amendamentele propuse de PSD, retrimis miercuri de plen comisiei pe care o conduce.

ZF.ro Dana Ababei, preşedinte ANEVAR: „Nici IT-iştii nu-şi mai permit preţurile proprietăţilor imobiliare din Cluj“

Piaţa imobiliară din Cluj-Napoca dă primele semne de slăbiciune după ce a avut o viteză dublă de creştere a preţurilor faţă de Bucureşti în ultimii trei ani, arată o analiză a Asociaţiei Evaluatorilor (ANEVAR), făcută pe baza evaluărilor de apartamente necesare pentru finanţare bancară.

Capital.ro Infractorii nu mai rămân cu bunurile. Totul se confiscă. Legea tocmai a fost votată

Înghețarea și confiscarea bunurilor dobândite în urma infracțiunilor reprezintă una dintre cele mai eficiente metode de combatere a crimei organizate.

Economica.net Cu România „la butoane”, UE vrea să emită o lege care loveşte interesele Rusiei

România va asigura preşedinţia Uniunii Europene în momentul în care Bruxelles-ul vrea să aducă controversatul gazoduct promovat de Gazprom Nord Stream 2 sub legislaţia europeană, lovind atat în interesele gigantului rus controlat de Moscova, dar şi în interesele unor mari grupuri energetice occidentale, unele active inclusiv pe piaţa românească.

Bursa.ro O iarnă de coşmar pentru Europa şi România?

Dinamica preţurilor de pe pieţele energiei din Europa arată că „această iarnă poate fi cea mai interesantă din ultimii ani”, după cum a declarat recent un analist al pieţei gazelor naturale de la Bloomberg New Energy Finance.

BusinessMagazin.ro În timp ce în România durează 14 ore o călătorie cu trenul Bucureşti – Cluj-Napoca, în Spania a fost prezentat primul tren care merge cu 1.200 de km pe oră

Hyperloop Transportation Technologies a prezentat miercuri prima capsulă la scară reală, oferind lumii o mostră din ceea ce înseamnă viitorul călătoriilor. Capsula, cu o lungime de 32 de metri şi o greutate de 5 tone, a fost prezentată în Spania şi va fi mutate în Toulouse, Franţa, pentru modificări suplimentare înainte de a fi utilizată în călătoriile comerciale, a transmis startup-ul din California, cunoscut sub numele de HyperloopTT.

Manager.ro Scenariu RO-EXIT: Daca iese din Uniunea Europeana, Romania intra in faliment

„Daca iese din Uniunea Europeana, Romania intra in faliment. Minciuna ca Uniunea Europeana ar pune in discutie problema statului de drept din Romania ca raspuns la decizia Bucurestiului privind organizarea referendumului pentru modificarea Constitutiei este una dintre cele mai ticaloase incercari de manipulare, de la discursul lui Nicolae Ceausescu din 21 decembrie 1989”, a spus fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu.

start-up.ro Smart Start USA – 200.000 de dolari ca să-ți duci IMM-ul în State

Recent, Ilan Laufer, fostul ministru pentru IMM-uri în cadrul cabinetului Tudose, a lansat oficial programul Smart Start USA prin care își propune să ofere finanțare antreprenorilor români care vor să-și dezvolte afacerile în State.

Articolul precedent”Miza” Legii offshore. Bogății între 20 și 40 de miliarde dolari, în Marea Neagră
Articolul următorFondul Proprietatea critică dur proiectul de înființare a Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții

Comments are closed.