REVISTA PRESEI – Antreprenori, fiți optimiști, digitalizați business-ul

ZF.ro: Antreprenori, fiţi optimişti, reinvestiţi constant, digitalizaţi businessul şi aplicaţi pentru fondurile europene

Pesimismul care a pus stăpânire pe toată clasa de business ar trebui să dispară pentru că România este în continuare un teren fertil pentru creşterea businessurilor.

startupcafe.ro: Aproape 90 milioane Euro pentru organizații de patroni, să facă traininguri cu angajații

Organizațiile de patroni, firmele reunite în asociații și camerele de comerț vor putea accesa fonduri europene în valoare totală de aproape 90 de milioane de euro, pentru a organiza cursuri profesionale pentru angajați, printr-un nou apel de proiecte pentru care statul a anunțat marți perioada de înscrieri.

Economica.net: Salariaţii au plătit peste 11 miliarde de lei în jumătate de an ca să susţină Sănătatea pentru care ministrul Finanţelor cere noi surse de bani

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a vorbit recent despre intenţia de a schimba sistemul asigurărilor sociale de sănătate, în sensul introducerii unui pachet de servicii extinse care să conţină servicii medicale pe care, în prezent, pachetul de servicii medicale de bază, de care beneficiază toţi asiguraţii din România, nu le prevede.

Profit.ro: Proprietarul parcului de distracții Divertiland reapare și lansează o nouă investiție de amploare

Alejandro Poulakis, proprietarul Divertiland Chiajna, cel mai mare parc de distracții din România la momentul construcției, în 2012, intră pe piața hotelieră, pregătind construcția, în imediata vecinătate a complexului, a unui hotel cu 180 de camere și a unui centru expozițional, investiția totală fiind estimată la 37 de milioane de euro.

Capital.ro: Sfaturile unui recuperator de credite pentru românii care vor bani de la bancă

Dimana Vlaeva, managing director DCA România, printre cei mai mari cumpărători și colectori de creanțe din România, atrage atenția românilor interesați de credite să țină cont de următoarele astepte cheie înainte de a lua decizia.

BusinessMagazin.ro: Povestea de succes a unui tânar care a plecat din România cu loteria vizelor iar acum şi-a deschis propria afacere in New York

„România este foarte frumoasă. Nu pot să zic că îmi este dor de ceva anume, având în vedere că pe durata verilor lucrez din România. Însă cred că oamenii sunt mult mai deschişi în România, iar mâncarea încă are gust”.

Bursa.ro: În zona euro nu se mai intră decât în genunchi şi cu plata în avans

Bulgaria şi-a depus cererea oficială pentru a intra în zona euro în urmă cu două luni. Conform unei ştiri de pe site-ul Euobserver, miniştrii de finanţe din zona euro „au salutat cererea Bulgariei, cea mai săracă ţară din UE, de aderare la Mecanismul Ratelor de Schimb (ERM II), o perioadă de doi ani care precede statutul de membru al zonei euro, şi la Uniunea Bancară până în iulie 2019”, în condiţiile în care ţara îndeplineşte toate criteriile nominale pentru adoptarea monedei unice.

wall-street.ro: Alexandru Stanean, TeraPlast: „Autoritatile sa sprijine business-urile romanesti, nu doar pe cele ale multinationalelor”

Alexandru Stanean, director general TeraPlast, spune ca strategia grupului este sa investeasca cu precadere in business-uri care ii reduc dependenta fata de sectorul public.

Articolul precedentVarroc Lighting Systems intră în România. Societate mixtă cu Elba
Articolul următorPână când măsurile populiste vor ține inflația sus și dobânzile jos?