Realitatea PLUS voi! Împreună aducem familiile aproape – trimite un mesaj de suflet pentru români

Suntem liantul dintre bunici și nepoți, dintre prieteni dragi și oameni care țin cu adevărat unii la alții, dar care stau departe în această perioadă și nu vor petrece sărbătorile împreună din cauza restricțiilor și a pericolului pandemiei. 

Vă invităm pe voi, telespectatorii Realitatea Plus, să vă înregistrați cu mesaje de suflet pentru cei alături de care nu puteți fi în acest decembrie atipic.

Puteți trimite mesajele voastre video la adresa de mail [email protected] iar noi le vom difuza la televizor și le vom face, împreună, oamenilor dragi, o mare bucurie. 

Startul campaniei îl dau astăzi chiar jurnaliștii Realitatea PLUS, cu mesaje pentru propriile familii și prieteni pe care nu-i pot îmbrățișa de sărbători.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentRealitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă
Articolul următorCinci state membre, inclusiv România, au primit tranşa de 8,5 miliarde euro din împrumutul acordat de CE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau