Premierul Viorica Dăncilă a cerut, oficial, revocarea lui Narcis Neaga de la şefia CNAIR

Premierul Viorica Dăncilă a solicitat revocarea directorului general interimar al Companiei Naţionale pentru Administarea Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga. Premierul i-a reproşat întârzieri la câteva dintre cele mai importante proiecte, dar şi dezinformarea promovată chiar de la nivelul conducerii CNAIR.

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea și monitorizarea proiectelor de investiții în infrastructură o analiză referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiții în infrastructura de transport.

Astfel, premierul a solicitat explicații cu privire la întârzierile de proiectare și execuție pentru tronsoanele 2 și 3 ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, precum și la întârzierea lansării procedurii de execuție pentru tronsonul 4 al aceluiași proiect.

Totodată, șeful Executivului a cerut să-i fie prezentate explicații cu privire la faptul că nu a fost relansată procedura de licitație pentru execuția secțiunilor 3 și 4 din Drumul expres Pitești-Craiova, ca urmare a contestării procedurilor inițiale”, se spune în comunicatul Guvernului.

Viorica Dăncilă este profund nemulțumită şi de faptul că actuala conducere a Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR ) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deja, care ar fi trebuit să se încheie la sfârșitul anului 2018.

„În urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport și având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investițiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR”, se mai spune în comunicatul Executivului.

Articolul precedentMinisterul de Finanţe a împrumutat încă un miliard de lei
Articolul următorDeutsche Bank speră să revină pe profit în 2020, după concedierea a 18.000 de angajați