Ședință importantă la Palatul Victoria. Premierul Ludovic Orban va avea, miercuri, o întâlnire cu reprezentanții HORECA în care se vor lua în discuție măsuri pentru diminuarea efectelor pandemiei în acest domeniu, cel mai afectat de criză.

Premierul stă față în față cu reprezentanții din industria restaurantelor. Se discuta despre situatia la zi a acestui sector puternic afectat de pandemia de coronavirus, dar și despre planul de redresare a industriei HORECA. Întâlnirea va avea loc la Palatul Victoria, începând cu ora 10.00.

În programul premierului apare și participarea, alături de președintele României, Klaus Iohannis, la ședința pe tema educației, de la Palatul Cotroceni, începând cu ora 15.00.

La această întâlnire vor participa și viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Articolul precedentCozmin Gușă, despre o posibilă revenire în lupta pentru titlu: FCSB-ul nu o să-și revină, problema este Gigi Becali
Articolul următorRomânii au cumpărat titluri Tezaur de 700 milioane de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau