Partidul Național Liberal e singurul partid care s-a angajat categoric în favoarea antreprenorilor români și în favoarea pilonului II de pensii.

PNL a depus un proiect de lege pentru protejarea cotei unice timp de 10 ani, dând astfel un semnal puternic pentru susținerea mediului de afaceri, pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă.

PNL este singurul partid adevărat de dreapta și singurul partid care poate învinge PSD la alegerile locale. Orice vot pentru alte partide care se consideră de dreapta, cum ar fi USR, e un vot irosit și ajută de fapt PSD, în mod indirect.

PNL a demonstrat concret, prin voturile din Parlament, prin măsurile de la guvernare și prin inițiativele legislative că e alături de mediul privat, de antreprenori și de angajații din companiile private.

De aceea, PNL a respins impozitarea progresivă a pensiilor din pilonul II, a susținut menținerea plafonului de 500.000 de euro pentru un regim fiscal prietenos al microîntreprinderilor, s-a opus creșterii TVA și a votat măsuri pentru sprijinirea fermierilor.

PNL a arătat clar că este un partid de dreapta, deci votul pentru PNL este singurul vot util pentru victoria dreptei în alegerile din 9 iunie 2024.

CMF: 21240015

 

 

Articolul precedentEuropa stinge becul! Consumul de energie a scăzut la nivelul anului 2016
Articolul următorMarii brokeri de asigurări, avertisment privind încheierea poliței RCA online. Clientul își asumă toată răspunderea pentru o asigurare încheiată incorect

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau