Ovidiu Vizante, șeful CFR Călători pentru care Drulă, Barna și Cioloș l-au sfidat pe Cîțu, A DEMISIONAT

Directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, și-a prezentat demisia din funcție în ședința de miercuri a Consiliului de Administrație al companiei. Solicitarea sa a fost acceptată și ar urma să intre în vigoare de la 1 octombrie. Vizante este cel din cauza căruia relația dintre PNL și USR Plus a fost într-un alt moment de cumpănă, după ce liderii Dan Barna și Cătălin Drulă l-au sfidat pe Florin Cîțu și au refuzat să-l demită, în urma comentariilor nefericite făcute după un accident feroviar. 

Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, potrivit unui document obținut de Economedia.

Surse din cadrul Ministerului Transporturilor au explicat că demisia va intra în vigoare la data de 1 octombrie, potrivit Club Feroviar. Lui Ovidiu Vizante i s-ar fi prelungit mandatul la conducerea companiei la finele lunii august pentru o perioadă de două luni, maximul admis.

Vizante a provocat un uriaș scandal în între liderii PNL și USR Plus, în luna iulie, când, după ce 30 de copii au stat blocați 8 ore într-un tren, le-a spus reporterilor: „Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții, transbordare la 12 noaptea la o mie de călători”.

Criticat de premierul Florin Cîțu, șeful CFR Călători e apărat de ministrul Cătălin Drulă

Premierul Florin Cîțu a sugerat, pe Facebook, că ar trebui ca ministrul Transporturilor să-i ceară demisia pentru o asemenea reacție, însă Cătălin Drulă, precum și liderii USR Plus Dan Barna și Dacian Cioloș l-au sfidat și au afirmat că Vizante este un om competent și nu el este de vină pentru situația critică de la CFR Călători.

Articolul precedentLegea consumatorului vulnerabil a fost PROMULGATĂ de președintele Klaus Iohannis – Când se va aplica
Articolul următorSeniorii României, în luptă cu sărăcia și facturile uriașe – Mesajul emoționant al unei pensionare pentru Raluca Turcan: „O rog din suflet…”