Operatorul aerian Ernest Airlines întrerupe, din 8 octombrie, zborurile spre România

Ernest Airlines îşi întrerupe, din 8 octombrie, zborurile din Italia către în România, urmând să le reia în primăvara anului 2019, informează un comunicat al companiei.

Operatorul aerian italian a lansat operaţiunile în iunie 2018, odată cu anunţarea zborurilor directe Bucureşti – Verona, Bucureşti – Genova şi Iaşi – Verona, Iaşi – Cuneo.

Începând cu data de 8 octombrie 2018, Ernest Airlines a decis să îşi întrerupă temporar toate zborurile în România până la finalul lunii martie 2019.

„Decizia se datorează unui plan de îmbunătăţire pentru piaţa din România, dar şi pentru pieţe din Europa, care include extinderea flotei cu patru noi aeronave – toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga altele noi”, subliniază comunicatul.

”Suntem mulţumiţi de lansarea rutelor Italia – România din această vară şi ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noştri. Aşa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noştri vor beneficia de îmbunătăţire la nivelul serviciilor şi noi rute. Noile conexiuni cu oraşe din Italia vor fi anunţate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele patru rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară”, a declarat Davide Strinna, Country Manager România şi Ucraina.

Pasagerii care au achiziţionat biletele vor primi rambusare totală.

Articolul precedentCriptomonedele se prăbușesc. BNR a avertizat că piața e volatilă
Articolul următor6,3 euro trebuie sa plătească un șofer de autoturism pentru a avea acces pe autostrada Ploiești-Brașov

Comments are closed.