Tapestry Solutions, o filială a Boeing Company, a anunțat că a primit un contract de vânzări militare externe (FMS) de la US Air Force pentru a oferi un sistem de întreținere integrat (IMS ) pentru flota de avioane F-16 a Forțelor Aeriene Române (RoAF). Contractul FMS necesită integrarea software-ului GOLDesp de întreținere, reparații și reparații (MRO) al companiei Tapestry, care va moderniza operațiunile de întreținere, logistică și aprovizionare a flotei.

„Suntem încântați să oferim RoAF o soluție complet integrată de întreținere și de aprovizionare care va maximiza ratele de pregătire și va reduce costurile de exploatare a flotei F-16”, a declarat Robin Wright, Președinte și CEO, Tapestry Solutions. „Comanda este o dovadă a cererii crescânde de GOLDesp MRO & Supply pe piețele militare internaționale, în mod special cu inițiativele de modernizare a forțelor aeriene din Europa și Orientul Mijlociu”.

GOLDesp este o soluție militară de tip MRO pentru întreprinderi, concepută pentru întreținerea activelor complexe care funcționează în mediile terestre, aeriene, maritime și spațiale. GOLDesp simplifică și automatizează procesele de la întreținere, logistică și prognoză până la gestionarea aprovizionării cu piesele de rezervă/reparații, urmărirea inventarului și depozitarea. GOLDesp se integrează, de asemenea, cu sistemul de aprovizionare militară din S.U.A. pentru livrarea mai rapidă și completarea stocurilor de piese.

„GOLDesp va oferi RoAF vizibilitate totală a activelor, furnizând datele corecte la momentul potrivit, pentru a asigura disponibilitatea maximă a echipamentelor și disponibilitatea pentru platforma F-16 și alte platforme în viitor; GOLDesp oferă fundația necesară pentru a construi” a declarat Darin Booth, Director Senior al Dezvoltării Internaționale de Afaceri, Solutions Tapestry.

Cu un sistem automat instalat, GOLDesp va elimina, de asemenea, procesele manuale – înlocuind tablele și creta și foile de calcul cu o bază de date centralizată – ceea ce va îmbunătăți considerabil eficiența și eficacitatea personalului de întreținere și alimentare.

Cu ajutorul capabilităților sale integrate de furnizare și întreținere și a celor mai bune practici militare „out of the box”, GOLDesp permite clientului să reducă la minimum costurile de exploatare pe durata de viață a platformei – estimate la 70% din costul total al ciclului de viață.

„Având în vedere că platformele militare devin tot mai complexe și mai costisitoare, GOLDesp permite clientului să execute metode de întreținere mai amănunțite, permițând sporirea siguranței și a pregătirii operaționale, păstrând în același timp resurse critice”, a spus Booth.

Tapestry Solutions, Inc. este un furnizor global de software și servicii de management al informațiilor pentru piețele de apărare, guvernamentale și comerciale. Oferă sprijin pentru planificarea, instruirea și simularea misiunii pentru a maximiza pregătirea luptărilor militari. De asemenea, contribuie la rezolvarea provocărilor logistice pentru lanțurile de aprovizionare. Sprijinind clienții din peste 50 de locații din întreaga lume, Tapestry Solutions face parte din Boeing Global Services.

Articolul precedentJuncker, mai modest decât Dragnea: 1,4 mil. locuri de muncă până în 2020
Articolul următorTemele piețelor locale: ieșirile de capital și îngrijorările legate de Pilonul II

Comments are closed.