Mii de căști wireless contrafăcute, depistate în Portul Agigea

 

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 2.640 căști wireless, susceptibile a a fi contrafăcute.

 În data de 15.03.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, s-au sesizat din oficiu, cu privire la un caz înregistrat în luna februarie în Portul Constanța Sud Agigea, când aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au participat la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza municipiului Bucureşti.

În urma controlului, au fost descoperite 2.640 căști wireless  ce purtau însemnele unei marci cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al titularului de marcă, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bunurile, în valoare de aproximativ 902.800 lei dacă ar fi fost comercializate  ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

 

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentȘoc pentru piața imobiliară „gri”. Primăria Capitalei ar putea fi obligată să afișeze pe site toate AUTORIZAȚIILE DE CONSTRUIRE
Articolul următorGafă uriașă pe twitter, un oficial european a dezvăluit prețurile vaccinurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau