Veste proastă pentru posesorii de autoturisme electrice Tesla din România. Aceștia au fost anunțați că, începând de săptămâna viitoare, va fi introdusă o taxă pentru a-i face pe șoferi să elibereze imediat stația, după ce mașina s-a încărcat.

„Începând cu data de 9 martie 2023, va fi necesară o plată pe kW/oră în timpul încărcării cu Supercharger”, spun cei de la Tesla, într-un e-mail trimis posesorilor de mașini ale companiei șin citat de HotNews.

„Tarifele de încărcare cu Supercharger variază în funcție de locație și sunt actualizate în mod regulat. Soldul complet, tarifele din sesiunile de încărcare anterioare și facturile vor fi disponibile în aplicația Tesla”, a mai transmis compania.

Nu a fost comunicat tariful, dar sursele spun că va fi în jurul a 2,5 lei/kwh.

De asemenea, pentru ca stațiile de încărcare să fie folosite de cât mai mulți șoferi și să fie descurajat lăsatul mașinii mult prea mult „în priză”, va exista și o taxă de inacitivate.

Pentru România, aceasta va fi de 2,5 lei/minut și de 5 lei/minut, dacă stația este ocupată în proporție de 100%, potrivit sursei citate.

Articolul precedentAvertisment din Europa: Inflația scade foarte greu. Companiile profită, în timp ce consumatorii duc tot greul
Articolul următorFacturile vor depăși veniturile a milioane de români! Datele care ne dau fiori: încălzirea devine un LUX în următorul deceniu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau