Loteria Română are un nou șef

Dispozitivele de extragere a bilelor numerotate ale Loteriei Romane pot fi vazute cu ocazia primei extrageri pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, la studioul TV al Loteriei Române, in Bucuresti, luni, 13 aprilie 2015. DRAGOS SAVU / MEDIAFAX FOTO

Compania Naţională „Loteria Română” S.A. va avea, începând din data de 10.01.2020, un nou director general, în persoana lui Sebastian Iacob Moga. Moga a fost numit în această funcţie în şedinţa Consiliului de Administraţie de joi. Sebastian Iacob Moga a avut mai multe funcţii de conducere, chiar şi pe cea de director genera, iar în prezent era manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Loteria Română, principala misiune a Companiei este de a-şi exploata la maxim activităţile, astfel încât veniturile să crească în fiecare an, în vederea susţinerii politicilor guvernamentale de finanţare a unor obiective de interes naţional.

”Pentru punerea în aplicare a unei strategii coerente, eficiente şi responsabile, s-a considerat ca fiind necesară numirea unui director general care să fie familiarizat cu planurile şi activităţile companiei, a unui lider cu experienţă, dar care să vină cu o nouă viziune în vederea îmbunătăţirii întregului sistem intern de management. Sebastian Iacob Moga îndeplineşte cu succes toate aceste cerinţe, având o vastă experienţă de manager în cadrul Loteriei Române. Încă din anul 2005 a ocupat mai multe poziţii de conducere la nivelul companiei, inclusiv pe cea de director general şi a coordonat cu succes activitatea mai multor centre teritoriale, fiind un bun cunoscător al operaţiunilor de managament şi marketing. În ultimii ani a deţinut funcţia de manager de zonă al Punctului de Lucru Judeţean Cluj”, a transmis Loteria Română.

”Consider că experienţa avută în teritoriu, privind dezvoltarea reţelei Loteriei, ar fi un prim argument care să convingă că este loc de mai bine la nivelul întregii companii, că sunt soluţii pentru o creştere a veniturilor din exploatare, precum şi pentru o creştere a vizibilităţii în piaţa jocurilor de noroc. Sunt destule măsuri care pot fi aplicate, astfel încât să ne putem plia mai bine pe obiectivul principal al companiei, acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, noul director general al Companiei Naţionale „Loteria Română” S.A.

Principalele obiective dispuse de către Consiliul de Administraţie pentru noul director general vizează eficientizarea reţelei proprii de vânzare şi întocmirea unui plan de măsuri în vederea implementării platformei online de vânzare a produselor loto.

Articolul precedentUcraina a oprit tranzitul gazelor spre Turcia și Bulgaria
Articolul următorFinanțele au mai luat 1 miliard de lei de la bănci. Ce fac cu banii