Liviu Dragnea pierde Insula Belina, care revine în proprietatea statului

De luni, Insula Belina și Brațul Pavel trec din nou în domeniul public al statului și în administrarea Apelor Române. Consiliului Județean Teleorman a votat, cu cinci abțineri, proiectul de hotărâre privind revenirea unor părți imobile din domeniul public al județului și administrarea Consiliului în administrarea Apelor Române, anunţă Realitatea de Teleorman, preluată de Realitatea.net.

Returnarea se face în baza aceleiași HG din 17 decembrie 2013, semnată de Victor Ponta, premier la acea vreme, și asumată de vicepremierul Liviu Dragnea.

Cele două obiective au fost trecute în domeniul public al județului Teleorman și în administrarea Consiliului Județean Teleorman “în vederea reabilitării și valorificării cadrului natural al zonei Dunării – Belina-Brațul Pavel”.

În ședință s-a vorbit, totuși, despre niște neclarități. Un consilier a specificat faptul că sunt niște elemente în nergulă, care indică exact faptul că preluarea celor două obiective în administrarea Consiliului Județean Teleorman ar fi fost dedicate direct lui Liviu Dragnea și că asta rezultă chiar din documente.

Toate detaliile le puteţi citi pe Realitatea de Teleorman.

Articolul precedentDe azi, românii pot împrumuta statul pe doi ani contra unei dobânzi de 4,5% și 5.000 lei, la noroc
Articolul următorCFA România: Scade încrederea în stabilitatea macroeconomică