Interes uriaș și în a 2-a etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice. Voucherele s-a epuizat în opt minute, iar Ministerul Mediului a anunţat că au fost generate 33.877 de tichete. Din cauza traficului uriaș de pe site, atât pagina Administrației Fondului de Mediu, cât și aplicația au avut dificultăți. 

Potrivit Ministerului Mediului, în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice au fost generate 33.877 de vouchere: 19.183 pentru televizoare, 9.592 pentru laptopuri şi 5.102 pentru tablete.

Astfel, ultimul voucher a fost generat la ora 10.08.

Reprezentanţii Ministerului Mediului au arătat că unii utilizatori au întâmpinat probleme din cauza „traficului uriaş”, potrivit news.ro.

„Aşteptăm de la STS explicaţiile tehnice. Funcţionarea este garantată la 75.000 utilizatori/minut”, au afirmat aceştia, menţionând că în etapa de săptămâna trecută, când tichetele s-au distribuit de 2 ori mai repede, în doar 4 minute, nu au fost probleme.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

 

Articolul precedentIlfov. Protecţia Consumatorilor a amendat Lidl pentru o serie de nereguli
Articolul următorMarius BUDĂI, anunț de ultimă oră pentru PENSIONARI. Ce modificări sunt luate în calcul