Ikea intra pe piata echipamentelor pentru coronavirus

  IKEA a inceput productia de echipamente de protectie, precum sorturi si viziere, pentru angajatii din sectorul medical care lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

  Cererea pentru obiectele sale de mobilier se mentine la un nivel constant, in contextul in care multi dintre angajatii companiei suedeze lucreaza de acasa din cauza epidemiei de COVID-19, a declarat Henrik Elm, directorul de achizitii al Inter Ikea Group, care detine brandul Ikea.

  El a spus ca fluctuatiile lantului de aprovizionare au crescut in ultima perioada, pe masura ce noul coronavirus s-a raspandit in Europa si in cele doua Americi, cele mai mari probleme fiind cauzate de cozile aparute la frontiere si de inchiderea acestora.

  IKEA s-a pregatit din timp si a reusit sa treaca relativ bine peste aceste dificultati, distribuindu-si oferta de produse in depozite aflate in mai multe zone ale lumii, a precizat Henrik Elm.

  Cu toate acestea, compania si-a inchis temporar magazinele din mai multe tari. Si in Romania au fost inchidetemporar magazinele IKEA, de pe 20 martie.

  Sara Del Fabbro, CEO IKEA Europa de Sud Est, a transmis ca in aceasta perioada prioritatea este sanatatea clientilor si angajatilor.

  „Este o perioada iesita din comun, iar prioritatea noastra absoluta este sa asiguram sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor. Am fost alaturi de acestia in toate aceste zile si am monitorizat indeaproape situatia, iar aceasta este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. Asteptam cu nerabdare sa ne reintampinam clientii in magazine”, a declarat ea, citata intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

  Totusi, doritorii vor putea sa isi faca in continuare cumparaturi de la IKEA, insa online, pe site-ul ikea.ro.

  Articolul precedentSomajul tehnic limitat la 4.072 de lei!
  Articolul următorAmenzi de 70.000 de lei pentru firmele care nu respecta starea de urgenta!