Florin Cîțu: Sunt îngrijorat de inflație, de deficitul bugetar, de dobânzile internaționale

Liderul PNL Florin Cîțu a afirmat, miercuri, că evaluările care se fac asupra activității miniștrilor nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, pentru că scopul lor este de face ca lucrurile să meargă mai bine. Fostul premier a afirmat că, din punctul său de vedere, în acest moment internațional atât de delicat trebuie făcute eforturi mai intense pentru a menține situația economică sub control.

„Facem evaluări tot timpul, în fiecare zi, eu sunt evaluat, toată lumea este evaluată, nu trebuie să ne fie frică de astfel de evaluări. Eu am spus că în acest moment sunt îngrijorat de situația economică din România, mai ales că în 2020 si 2021 PNL a garantat și a reușit să guverneze într-o situație de criză profundă, dar nu văd acest lucru acum,” a afirmat Florin Cîțu.

Liderul PNL a mai precizat că avertismentele pe care le-a lansat în ultima perioadă nu reprezintă nici amenințări, nici acuzații la adresa cuiva, ci exprimă, pur si simplu, îngrijorările sale în legătură cu se întâmplă în țară, într-un context internațional atât de complex și imprevizibil.

„Sunt îngrijorat de situația economică, de inflația mare, de dobânzile mari, de deficitul care crește. Nu vreau să atac pe nimeni, dar sunt îngrijorări,” a afirmat Cîțu.

Articolul precedentSondaj: România, la un pas de criza economică. 3 sferturi din IMM-uri vor să majoreze prețurile
Articolul următorVIDEO Putin a făcut anunțul care paralizează EUROPA. Nu mai exportă gaze decât cu plata în RUBLE