Firma de criptomonede a lui Ovidiu Toma, milionarul cripto din caracatița generalului Coldea și Dumbravă, a intrat în faliment. Informația a fost dezvăluită, in exclusivitate la Realitatea Plus, de Anca Alexandrescu, cea care a demascat corupția din jurul „generalului negru” în emisiunea Culisele Statului Paralel.

„Instituțiile statului și toți investitorii care ai fost la Jet Wash Mgb SRL, așa-zisa spălătorie de mașini care de fapt era o hală de criptomonede, au cerut azi falimentul. Inclusiv Primăria Buzău a făcut acest lucru, de asemenea de la ASF; din multe alte zone au venit astfel de cereri, este foarte clar că începe să se dărâme șandramaua.

Am informații și despre dosarul de la DNA, se aude că un nou personaj a fost chemat să dea explicații, este vorba despre nepotul lui Puiu Popoviciu, despre eu l-am întrebat pe cetățeanul chinez Ion Alexandru (Wang Yan), în interviul pe care l-am făcut cu el, dacă-l cunoaște și dacă au o relație de prietenie. Se pare că lu Coldea și lui Dumbravă li s-ar fi plătit pe această filieră suma de 220.000 de euro din partea nepotului lui Puiu Popoviciu.

Iată că această încrengătură se rupe și că munca noastră nu a fost în zadar, vă promit că și luni, chiar dacă nu am emisiune, vom avea o exclusivitate. Iată că aceste personaje care au căpușat țara atâția ani la rând sunt în sfârșit trase la răspundere”, a explicat Anca Alexandrescu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Articolul precedentMinistrul Economiei anunţă o schemă de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare
Articolul următorBogdan Adimi, directorul Romprest, a ajuns în fața polițiștilor. Mafia gunoaielor, chemată să dea explicații despre Statul Paralel – VIDEO