Cum arată noul Volkswagen Passat, prezentat la salonul auto Detroit

Nemții de la Volkswagen își prezintă la începutul acestui an noile variante la modelul Passat, atât cel pentru piața europeană, cât și varianta pentru SUA.

 

Începând cu ultima generație, Volkswagen a lansat o versiune complet diferită de Passat pentru piața din SUA, acolo unde a fost introdusă deja în 2011. Acum mașina primește o față nouă, iar lansarea are loc la târgul auto de la Detroit.

Același lucru este pregătit de Volkswagen și pentru piața europeană, unde generația a opta de Passat a contribuit la apropierea de pragul de 30 de milioane de Passat-uri vândute de la lansarea brandului, în urmă cu 45 de ani.

Scăderea vânzărilor de sedanuri a împins General Motors și Ford să abandoneze unele segmente, însă Volkswagen nu urmează acest trend: compania va introduce modelul Passat 2020 încă de la târgul de la Detroit.

Au apărut deja primele imagini ale noului VW Passat pe site-ul Carscoops, care spune că nu este un model complet nou, ci mai degrabă un facelift extins al sedanului existent. 

Vânzările Passat din SUA au scăzut anul trecut cu 32%, dar ar putea obține un nou impuls în 2019, deoarece Fiat Chrysler a ieșit din piața auto de dimensiuni medii, iar Ford va ieși curând. Noul Passat va ajunge în magazine la mijlocul verii.

Articolul precedentPrețurile de consum au crescut cu 3,3% în decembrie. Topul celor mai mari scumpiri
Articolul următorAdministratorul special al RADET a amânat adunarea creditorilor