Nemții de la Volkswagen își prezintă la începutul acestui an noile variante la modelul Passat, atât cel pentru piața europeană, cât și varianta pentru SUA.

 

Începând cu ultima generație, Volkswagen a lansat o versiune complet diferită de Passat pentru piața din SUA, acolo unde a fost introdusă deja în 2011. Acum mașina primește o față nouă, iar lansarea are loc la târgul auto de la Detroit.

Același lucru este pregătit de Volkswagen și pentru piața europeană, unde generația a opta de Passat a contribuit la apropierea de pragul de 30 de milioane de Passat-uri vândute de la lansarea brandului, în urmă cu 45 de ani.

Scăderea vânzărilor de sedanuri a împins General Motors și Ford să abandoneze unele segmente, însă Volkswagen nu urmează acest trend: compania va introduce modelul Passat 2020 încă de la târgul de la Detroit.

Au apărut deja primele imagini ale noului VW Passat pe site-ul Carscoops, care spune că nu este un model complet nou, ci mai degrabă un facelift extins al sedanului existent. 

Vânzările Passat din SUA au scăzut anul trecut cu 32%, dar ar putea obține un nou impuls în 2019, deoarece Fiat Chrysler a ieșit din piața auto de dimensiuni medii, iar Ford va ieși curând. Noul Passat va ajunge în magazine la mijlocul verii.

Articolul precedentPrețurile de consum au crescut cu 3,3% în decembrie. Topul celor mai mari scumpiri
Articolul următorAdministratorul special al RADET a amânat adunarea creditorilor