Cristian Rizea, noi dezvăluiri la Realitatea PLUS: Secretele din spatele investițiilor din zonele de lux. Legătura dintre Victor Ponta și clubul DIPLOMAT

Cristian Rizea continuă seria dezvăluirilor la Realitatea PLUS. În cel mai recent interviu acesta a vorbit despre modul în care s-au îmbogățit smecherii după Revoluție. Acesta a arătat cine este în spatele combinațiilor prin care s-au făcut investiții în zonele de lux și care este legătura între Victor Ponta și clubul numit și ”Monaco de București”.

Muzgoci: D-le Rizea, ati vorbit până acum de petreceri cu șampanie de 100 de mii de euro la Monaco, întâlniri în restaurante de lux pe Costa de Azur. Dar ați vorbit foarte puțin despre Monaco de Bucuresti. Pentru ca exista astfel de zone de lux, de restaurante de lux, in care se consuma bauturi fine si mancare foarte scumpa si in Capitala. Ati mentionat mai devreme ceva legat de acel restaurant Diplomat.

A fost la un moment dat o discutie care ajunge in zona Dragos Dobrescu, in ceea ce priveste preluarea acestui restaurant Diplomat. Va rugam sa ne ajutati sa deslusim acele ite!

DESPRE CLUBUL DIPLOMAT

Rizea: Itele incep in momentul in care USL-ul vine la putere. De acolo incepe combinatia de la Diplomat. Odata ce Victor Ponta ajunge prim-ministru.

Muzgoci: Sa ramanem la ONG Clubul Diplomatic Bucuresti si cum a fost infiintat?

Rizea: ONG-ul lui Dobrescu; a infiintat Dobrescu un ONG; el s-a pus in ONG acolo. Au preluat de la Ministerul de Externe, pentru că Clubul Diplomat a fost mereu al Ministerul de Externe. Imi aduc aminte in istorie; vorbeam cu cineva cu experienta mi-a zis, nu vreau sa bag mana in foc, dar mergem pe firul istoriei si puteti verifica si dvs;

CLUBUL DIPLOMAT ARE 19 HA DE TEREN IN NORDUL CAPITALEI

Acest obiectiv important nu se poate vinde se poate da intr-o chirie, concesiune, parteneriat. Inteleg ca exista in documentele, care stau la baza acestei locatii importante, care atentie pentru cei care nu stiu, ca noi vorbim asa ce vedem la prima vedere: Restaurantul Diplomat. Nu, nu, e vorba de 19 ha. Atentie: 19 ha sunt in jurul restaurantului. Pe malul lacului, frumos, Herastrau! In aceasta zona de nord. Este cred ca cel mai valoros teren la ora asta din zona de nord a Capitalei, din Bucuresti!

Anca: Cristian Rizea ce a fost rau in faptul ca Statul roman a dat posibilitatea unui investitor, nu a vandut, a investit acolo si a amenajat? Pentru ca statul roman poate ca nu-si permitea sa faca.

Rizea: Asa e! Ai dreptate, Anca! Pai ce a investit Dobrescu? A investit intr-o bucatarie din asta de inox, trebuia sa se faca. Restaurantul, i-a luat niste mobila niste astea, el a functionat, sa ne intelegem! Dar acolo aveau acces numai diplomati. Atentie!

MINISTERUL AFACERILOR EXTERNE PLATEA CHELTUIELILE DE LA CLUBUL DIPLOMAT

Dar stiti ce este foarte curios? Si foarte strigator la cer? Acest ONG niciodata n-a platit cheltuielile de functionare! Ei mergeau, pentru ca aici era si combinatia; oamenii isi luau de acolo din ce profituri se faceau la restaurant, cheltuielile le platea tot fraierul de stat roman. Adica Ministerul Afacerilor Ex. Ati inteles? Era un contract de …

Anca: Deci tu vorbesti despre faptul ca a fost facut un contract in defavoarea Statului?

Rizea: Bravo! Inca un exemplu.

Muzgoci: Dar e foarte interesant ca diplomatii care erau adusi acolo de catre Ministerul Afacerilor Externe, tot Ministerul Afacerilor Externe platea consumatia si absolut orice cheltuiala. Adica nu avea nicio gratuitate Ministerul Afacerilor Externe.

Rizea: Bravo! Ei vedeti? Inca o dovada a cestui lucru! Exact! Plus de asta, ei aveau tot interesul, astia de la Externe. Ca va dati seama: isi mai lua unul ceva, domne imi faci o masa de grup. Astea-s lcururi care se discuta si in mediul privat azi. Te duci undeva, nu stiu. Aduci o masa de 100 de oameni, normal ca ala care a adus-o isi ia un comission. Asta-I balcanismul romanesc! N-ai ce sa faci!

Si Dobrescu a profitat de situatia asta, de conjunctura asta politica. In toata combinatia, Robert Cazanciuc a executat totul. Cine mai e in spate? Ca d-aia am vorbit noi de Grupul de la Monaco, un episode sau doua episode.

Revenind la Diplomat. Dobrescu a vrut tot timpul sa puna mana pe astea 19 ha, nu restaurantul. Ca restaurant putea sa isi faca oriunde voia el. El voia acolo. Pentru ca in vecinatatea Fantanii Miorita mai are inca 2 buildinguri de birouri de sticla, inchiriate. Sunt proprietatea lui. Acolo in zona aia de birouri.

Muzgoci: Cumva acele spatii in care a fost si sediul Ministerul Fondurilor Europene la un moment dat?

DESPRE SEDIUL MINISTERULUI FONDURILOR EUROPENE

Rizea: Vedeti? Vedeti? Pai acum unde are sediul Ministerul Fondurilor Europene domnul Bogdan?

Anca: Dar cum de mai are sediul acolo ca eu stiu ca este un dosar la DNA pe tema asta?

Rizea: Noooo. O fi un dosar la DNA, dar pe el se va pune batista pe tambal ptr ca este proprietatea d-lui Dragos Dobrescu. Am spus in vol 2: licitatia, cum a luat-o, cum baiatul doamnei Rovana Plumb, ca Rovana Plumb era; si tot Ghita cu Dobrescu au aranjat-o. Rovana Plumb a ales la licitatie a pus comisia nu ea sa aleaga cladirea lui Dobrescu, iar a doua zi – plastic, peste 2 saptamani, dl Bozo Razvan, fiul Rovanei Plumb se afisa prin parcul Herăstrau pe la terasele din Nord, cu un bolid de 200 de mii de euro. Ce coincidenta, nu-i asa?

Anca: Nu avem niciun fel de proba in acest sens din nou; trebuie sa precizez acest lucru. Sunt niste speculatii pana vor aparea probe in acest sens. Cert este intr-adevar ca sediul Ministerul Fondurilor Europene este si azi acolo, desi exista o cercetare pe acesta tema.

Anca: Dar sa ne intoarcem la locatiile de lux si la petrecerile de fite din Romania!

Rizea: Hai sa-I zic eu lui Bogdan! Bogdan se referea si acolo hai sa zic eu de ce? Pentru ca acum Dobrescu, acel restaurant celor de la LOFT. Ca acum acolo, locatia se numeste LOFT DIPLOMAT, daca nu stiti.

Muzgoci: Aici imi doream sa ajungem! Pentru ca LOFT e un nume foarte cunoscut in zona asta de extravagante de cluburi Bucuresti-Constanta, pentru ca e o legatura. Inteleg ca si la Constanta e un fel de Monaco din asta autohton.

Rizea: Ea a inceput de la Office din Predeal, aventura asta, din anii 90, la sfârșitul anilor 90. Eu cunosc bine personajele. Sau il cunosc bine pe Pepe Berciu. Pe Petre Berciu l-am cunsocut in anii 90. In anii 90 era fiul unui securist, fost securist la vremea aia din directia de Informatii Externe, actualul SIE. Tatal lui, d-asta au si infiintat o firma de import export de bauturi alcoolice, primii. BDG import-export. Pepe Berciu era …

INCEPUTURILE STATULUI PARALEL

Anca: Dar cum se face ca toti oamenii astia care au lucrat in servicii inainte de 1989 au facut cele mai tari firme in toate domeniile si s-au imbogatit peste noapte?

Rizea: Pentru ca e România lor, Anca! Ce nu inteleg romanii si asta incerc sa devoalez, sa spun, pana la capat voi merge, voi arata ca acest sistem nenorocit s-a perpetuat si dupa anii 90, din pacate!

Anca: Asta voiam sa vorbim. Asta e o discutie foarte interesanta. De fapt, de unde a inceput Statul Paralel? Cine sunt oamenii care au pus bazele lui pentru ca este clar ca s-a predat de la o generatie la alta, cas a zic asa!

Rizea: Exact! Exact! Iar ei sunt dovada vie a faptului ca sistemul a ramas acelasi! La vremuri noi, tot ei!

Rizea: L-am cunoscut pe Pepe; venea la mine sa schimbe valuta. Dar venea cu cate 20 de dolari; era foarte asa, cumintel. Atunci l-am cunoscut eu; a fost prima mea interactiune. N-am stiut ca drumul lui va fi asta! Nici al meu, nici al lui; Eram tineri, ca suntem de varste apropiate, cred ca 1 an diferenta. A fost si el la botezul fiului meu; il vedeti si pe el in fotografii.

DESPRE CLUBUL OFFICE

Ulterior, ei au deschis Clubul Office; el a deschis Clubul Office. Iar in Bucuresti, la Piata Amzei, dar chiar acolo pe straduta eram mereu la Piata Amzei; si dupa au deschis la Predeal.

Rizea: La Offfice in Predeal acolo se ocupa dl Dan Malusel, asigura totul. Are Pensiunea aia 3 Ursuleti; de fapt e un hotel de 4 stele; cabanele alea se organizeaza acolo acuma brunch-uri; vedeti ca incepe sezonul acum; lanseaza baietii in fiecare sambata brunch-ul d ela LOFT, la Predeal acolo, in Poiana acolo, frumos.

Si l-au deschis, au mers pe clubul acesta; l-au transformat dupa aceea in LOFT. Deci Office-ul s-a transformat practic in LOFT; au deschis acea locatie pe Iancu de Hunedoara in Bucuresti, pentru zona asta practic primavera – toamna – iarna si la mare, celebra locatie din Mamaia, pe care le-a dat-o Radu Mazare.

Anca: Pana la urma nu este un lucru nou si nu este un lucru rau! Tinerii trebuie să se distreze! E normal sa existe si in Roamania astfel de cluburi; exista in toata lumea acest lucru. Intrebarea este cine a avut banii sa investeasca in ele, pentru ca sunt niste fabrici de bani aceste cluburi si s-au si intamplat de-a lungul timpului niste lucruri acolo, care au fost …

Muzgoci: Hai sa luam alt nume spre exemplu! Clubul Nuba!

Rizea: El s-a asociat cu Ion Biris. Lasati-ma sa va zic exact, sa stie romanii!

Petru Berciu s-a asociat cu Ion Biris. Ion Biris a inceput o relatie cu fata lui Virgil Magureanu. Anca Biris acum, Anca Magureanu pe vremea aceea. Relatie care s-a finalizat cu o casatorie.

Rizea: Ei s-au casatorit. Bineinteles, Virgil Magureanu era persoana cred ca cea mai puternica in vremea aceea in România; vorbesc de perioada 92-96. Un om care a preluat la inceput SRI, dupa ce s-a constituit postdecembrist. Va dati seama arhiva si ce are Virgil Magureanu, care a preluat!

Anca: Am vazut ca este foarte discret in ultimul timp. Nu am mai auzit nimic despre Virgil Magureanu.

VIRGIL MAGUREANU SI VECHII SECURISTI CARE AU INVESTIT IN CLUBURILE LOFT

Rizea: Clubul LOFT. Acum ei conduc. Dl Virgil Magureanu si cu vechii securisti vechiului sistem de relatii, ei sunt cei care au investit in aceste Cluburi LOFT. Ca sa ne intelegem. Baietii astia au inceput sa faca bani, dar Petru Berciu n-avea nicio treaba cu… el era cu bauturile alea pe care le vindea prin diverse locatii. Tatăl lui facuse acea firma de import, iar el se ocupa, avea o firma de IT, din care a iesit si a cesionat prtile sociale, inainte de 2000.

Anca: Da, dar ce sa vezi: firma asta de IT apare in niste contracte cu SRI -ul la un moment dat. O sa vina vremea cand o sa devoalam si asta.

Rizea: D-asta am vrut sa spun, sa punctez si sa facem conexiunile smecherilor astora. Ok,. S-au canalizat pe zona asta de club. Bine ei sunt niste tipi foarte placuti amandoi. Si Pepe si Ion Biris.

Anca: Banuiesc ca sunt niste locatii placute pentru ca am vazut ca tinerii se duc in număr foarte mare acolo si se distreaza.

Rizea: Și ei chiar se pricep sa faca aceasta activitate. Ion Biris-romanii care nu stiu. Acest Ion Biris, nu intamplator a ajuns cu Anca Magureanu. Eu cred ca totusi a fost ceva stabilit undeva. De ce spun asta?

CINE L-A RACOLAT PE PONTA LA SIE

Rizea: dl Ion Biris, un domn colonel Biris de la SIE si o spun acum ca toti romanii sa auda ceea ce n-a spus Traian Basescu: Este cel care l-a racolat la SIE pe Victor Viorel Ponta. Si poate dlui Traian Basescu ii cereti confirmarea sau infirmarea, daca nu va vrea domnia sa. Dar eu sunt sigur ca va confirma. Poate acum poate sa o spuna, poate ca atunci nu putea sa o spuna din calitatea de sef al statului, nu cred ca putea sa spuna mai multe. Are mai multe; avea anumite restrictii in acea zona.

Iata ca acest domn colonel Biris l-a racolat ptr prima oara pe Victor Viorel Ponta la SIE.

Rizea: Baietii astia prin dl Biris, ei au…  este var cu tatal lui o sa va dau eu schema. A fost un primar la Snagov: Biris. Cum credeti ca se numea? In anii 2000.

Muzgoci: Teodor Biris.

Rizea: Eeee. Teodor Biris! Eu am fost de cateva ori, l-am cunsocut si eu…

Anca: Poate e doar o coincidenta de nume.

Rizea: Nu e o coincidenta! Nu, nu, nu. Ala este chiar unchiul lui Ion, al asociatului lui Pepe. Nu, nu, nu. Nu e o coincidenta si ii rog pe romani sa intre pe toate site-urile sa verifice acest aspect si va voi aduce eu daca vreti documentul care sa verifice legatura de rudenie. Si stiti cine o stie? Intrebati-l pe dl Rosca Stanescu, ca o stie ca dansul locuieste la Snagov.

DESPRE REMUS TRUICA

Rizea: Remus Truica a fost in combinatie cu Berciu cu cu Biris de la inceput. Ca sa stiti! Cu asociatii de la LOFT. Remus Truica in spate, n-a vrut in fata ca normal, toata lumea stia cat furase pe vremea mandatului lui Adrian Nastase, din postura de sef de cabinet.

Rizea: Se vor si se vor afla foarte multe! Iar ei s-au combinate toti, s-au asociat; Truica a investit si el o parte din banii furati la aceste cluburi, pe care …

Anca: Afirmatia cu banii furati trebuie probata.

Rizea: Sa ma dea Truica in judecata! Chiar astept sau sa intre in direct cu mine!

Anca: Noi le-am oferit aceasta posibilitate! Marea majoritate nu au dorit sa intre sau sa confirme sau sa infirme. Au preferat sa taca.

Anca: Sa ne intoarcem la cluburile de lux!

Rizea: Baietii astia; asta voiam sa finalizez sa stie romanii! Ei detin niste proprietati immense la Snagov, pe malul lacului.

Anca: Ideea e urmatoarea: facem ce facem si iata ca toate marile investitii au legaturi cu oameni care la un moment dat au fost in serviciiile secrete. Nu, Bogdan?

Muzgoci: Da si toate aceste investitii sunt in zone foarte scumpe din Romania: Mamaia, București, zona de nord.

LEGATURA LUI IORDACHESCU CU GABI MUTU, PRIMARUL SECT 6

Rizea: Zona de nord si Snagov, Bogdan. Pentru ca pana de curand a functionat acolo El Capitan. Era o terasa foarte vizitata, un restaurant de lux. Toti baietii astia il gestionau: Ion Biris, Petre Berciu si Remus Truica. El s-a inchis pentru ca un milionar din siajul lui Dobrescu, care are casa vis-a-vis, un tip d-asta foarte arogant, cel care detine comerciale de la Dorobanti, dl Iordachescu se numeste, un milionar discret.

Dl Iordachescu a platit bani multi; s-a scos la licitatie acel ponton si omul a platit si a inchis-o ca baietii astia faceau galagie, faceau petreceri si el are vila vis-à-vis. Si omul vrea sa isi fumeze trabucurile in liniste. Asta aroganta de miliardar adevarat, ce milionar? 

Sursa: Realitatea din Moldova

Articolul precedentBătălia pentru America la Realitatea Plus. Cine va fi al 46-lea președinte, Donald Trump sau Joe Biden?
Articolul următorRomânia riscă proceduri de infringement pentru politicile de mediu privind deșeurile, natura, apa și aerul

5986 COMENTARII

 1. Hi, Neat post. There’s a problem together with your website in web explorer, could test this?
  IE nonetheless is the market leader and a huge component of folks will
  miss your wonderful writing because of this problem.

 2. Hello! I know this is somewhat off-topic but I had to ask.

  Does managing a well-established website such
  as yours take a large amount of work? I am completely new to blogging however I do write in my
  diary every day. I’d like to start a blog so I will be
  able to share my experience and views online. Please let me know if you have
  any recommendations or tips for new aspiring blog owners.

  Thankyou!

 3. I was recommended this web site by my cousin. I am not
  sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem.
  You’re wonderful! Thanks!

 4. What are the most common fertility clomid days 5 9 success medications? Ordinary fertility medication at a glance Clomiphene, or Clomid is regularly the primary treatment to go to forbearing infertility to nudge ovulation. Injectable hormones may be recommended to fire or govern ovulation as a way of treating a swarm of infertility problems. Other fertility drugs may be prescribed to oversee hormone or blood levels that communicate with a fertility problem.

 5. How much does generic viagra without a doctor price at Costco. “We can easy as pie settlement generic versions of sildenafil mostly sometimes non-standard due to wholesale pharmacies like Costco, at $4 as a remedy for 20 milligrams,” said Ben Davies, University of Pittsburgh urologist. “Patients commonly go there and fall their steak and viagra no prescription uk viagra no precipitation together and come to it a day.”

 6. Can I wee dram coffee while on when will viagra go generic. Because the tetracycline medications are highly acidic to inaugurate with, unburden your patients not to opt for the pills with acidic beverages, such as orange juice, apple juice, can i buy viagra at the chemist viagra buy coffee, etc.

 7. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 8. Break the wife’s lifelong system, implement the share-holding system for aunts, the competition system for date girls, and promote the lover contract system. Click:Gang rape.

 9. tinder web not working

  Cristian Rizea, noi dezvăluiri la Realitatea PLUS: Secretele din spatele investițiilor din zonele de lux. Legătura dintre Victor Ponta și clubul DIPLOMAT – Realitatea Financiară

 10. How can students who are full of sexual fantasies read into textbooks? How can a staff full of sexual fantasies do a good job? One thing is certain: a large number of people are ruined by sexual fantasies. Click:Fuck.

 11. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 12. The left side of the sex word is beside the vertical heart, and the right side is a new word, which means that the person you love who grows in your heart will have true sex. Click:rape.

 13. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 14. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 15. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 16. Sexual liberation will bring more happiness to some people, but it will also bring pain to others. I think some traditional ideas have their own advantages. The key is that everyone is willing to accept some kind of Level of equality concept. Click:Fuck you.

 17. If you want to be young, you need a real person wig, thin hair and white hair, and you still want to slap them? Hurry up and find Do Laimi to send additional issuance! Want to change hairstyle anytime? Do Laimi can wear a real wig.

 18. The sexology community has probably been funded by the manufacturers of sex-guaranteed products. Otherwise, why do you advocate sexual openness so much? Click:Fuck you.

 19. ボッテガヴェネタスーパーコピー専門店|ブランドコピー財布・バッグの通販、​スーパーコピー時計代金引換、シャネルiphone7ケース|ルイヴィトンiphone7 …

 20. Get up early in the morning and make love, exercise and supplement calcium. It’s good to take time out at noon to increase feelings. Call the bed before going to bed at night, tomorrow will be very strong. Get up in the middle of the night and have a fight to enhance immunity from catching a cold! Click:oral sex.

 21. If you want to be young, you need a real person wig, thin hair and white hair, and you still want to slap them? Hurry up and find Do Laimi to send additional issuance! Want to change hairstyle anytime? Do Laimi can wear a real wig.

 22. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life articles and blogs

 23. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life authors and blogs

 24. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 25. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl articles and blogs

 26. If you want to be young, you need a real person wig, thin hair and white hair,1 and you still want to slap them? Hurry up and find Do Laimi to send you haha additional issuance! Want to change hairstyle anytime? Do Laimi can wear a real wig.

 27. There is a principled difference between keeping chastity and abstinence. Is a fake doctor. Can enjoyment be achieved through promiscuity? Shouzhen is the patent of rightist religious elements? Click:Fuck you.

 28. If you want to be young, you need a real person wig, thin hair and white hair,1 and you still want to slap them? Hurry up and find Do Laimi to send you haha additional issuance! Want to change hairstyle anytime? Do Laimi can wear a real wig.

 29. There is a principled difference between keeping chastity and abstinence. Is a fake doctor. Can enjoyment be achieved through promiscuity? Shouzhen is the patent of rightist religious elements? Click:Fuck you.

 30. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl websites and blogs

 31. 威尔刚(viagra,台湾名:威而钢)是由美国辉瑞研制开发的一种口服治疗ED的药物。用于治疗勃起功能障碍以及早泄,对于勃起功能减退与早泄有非常显著的改善–威而鋼

 32. 威而鋼拯救男人前的秘密故事. 2018/09/06 編輯/. 20年前,威而鋼問世,拯救了許多男人的性生活(以及他們的性伴侶)。然而,在威而剛攻佔男人們的床頭櫃-威而鋼

 33. 威而鋼拯救男人前的秘密故事. 2018/09/06 編輯/. 20年前,威而鋼問世,拯救了許多男人的性生活(以及他們的性伴侶)。然而,在威而剛攻佔男人們的床頭櫃-威而鋼

 34. 威尔刚(viagra,台湾名:威而钢)是由美国辉瑞研制开发的一种口服治疗ED的药物。用于治疗勃起功能障碍以及早泄,对于勃起功能减退与早泄有非常显著的改善–威而鋼

 35. There are many kinds of online educational games. With different subjects and different levels, educational games cater to kids of all ages. Kids can play games on reading, math, science, vocabulary, and spelling. As they play, kids practice and improve their cognitive skills, hand-eye coordination, basic motor skills, and even communication skills. Credit: GettyImages/GoadsAgency/Collection/E+ Funbrain is another awesome free online resource for educational games. They’ve got activities for PreK all the way up to grade 8! Each game covers a different subject too. Some of the options include reading, strategy, and math. They also have educational videos available. https://nova-wiki.win/index.php/Best_free_online_games_pc 17. Call of Duty Warzone: Activision’s first-person shooter series has been at the top of gaming for over a decade. And per Erb, Its tight controls and evolving online multiplayer gameplay continues to be considered some of the best in the industry. Call of Duty’s newest iteration just hit the market, called Warzone, and is a blast to play. It’s a new take on the popular battle royale genre featuring worlds with 150 players and different sized squads. There are even different variations of the Warzone gameplay already in online playlists. The game is free-to-download on Xbox One, PC, and PS4.

 36. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl articles and blogs

 37. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life websites and blogs

 38. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life articles and blogs

 39. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these second life websites and blogs

 40. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these second life authors and blogs

 41. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl authors and blogs

 42. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 43. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these Second Life authors and blogs

 44. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a video game where you can do anything you want. SL is literally my second life (pun intended lol). If you would like to see more you can see these sl websites and blogs

 45. Have you ever heard of second life (sl for short). It is essentially a game where you can do anything you want. Second life is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these Second Life websites and blogs

 46. Have you ever heard of second life (sl for short). It is basically a online game where you can do anything you want. sl is literally my second life (pun intended lol). If you want to see more you can see these sl authors and blogs

 47. I was excited to discover this great site. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely appreciated every little bit of it and i also have you book marked to see new things in your site.
  https://main7.net/

 48. Good day! I could have sworn I’ve been to this blog before but after browsing through some of the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m definitely pleased I found it and I’ll be book-marking it and checking back often!
  https://txt2080.com/

 49. Sildenafil (English: Sildenafil), also translated as sildenafil, is a drug for male erectile dysfunction accidentally invented during the development of drugs for the treatment of cardiovascular diseases. For controlled drugs, they can be prescribed for use only after a doctor’s diagnosis. Japanese rattan

 50. Sildenafil (English: Sildenafil), also translated as sildenafil, is a drug for male erectile dysfunction accidentally invented during the development of drugs for the treatment of cardiovascular diseases. For controlled drugs, they can be prescribed for use only after a doctor’s diagnosis. Japanese rattan

 51. The secret story before Weiergang rescued men. 2018/09/06 Editor/. 20 years ago, Weiergang came out and saved the sex lives of many men (and their sexual partners). However, in Veergang, the men’s bedside table was captured-Veyron

 52. Cialis, also known as taranafil (English names: cialisr, chinacialisr), is the world’s three major aphrodisiac–? Produced by Eli Lilly Pharmaceuticals in the United States. Its efficacy is as long as 36 hours. It is the first choice for sexual dysfunction, Levitra

 53. Sildenafil (English: Sildenafil), also translated as sildenafil, is a drug for male erectile dysfunction accidentally invented during the development of drugs for the treatment of cardiovascular diseases. For controlled drugs, they can be prescribed for use only after a doctor’s diagnosis.

 54. The secret story before Weiergang rescued men. 2018/09/06 Editor/. 20 years ago, Weiergang came out and saved the sex lives of many men (and their sexual partners). However, in Veergang, the men’s bedside table was captured.

 55. This site provides a comprehensive analysis of the effects of Cialis, evaluation of Cialis, and side effects of Cialis. Cialis? As the first-choice health food for men’s impotence health care, it is approved by the US Food and Drug Administration and has a significant prolongation for men.

 56. Xu Lanfang reminded male friends that in addition to Granville, medicines such as Cialis and Viratron are all prescription drugs. Therefore, they must be prescribed by a doctor and taken after instructions. Do not take other people’s medicines casually.

 57. The ingredient of Japanese rattan contains red root grass, which is pungent and sweet and warm in nature. It can replenish the life gate and nourish vital energy. The red root grass can activate the body’s vitality, activate testosterone, and can effectively repair self-damaged cells.

 58. Рецепт №3 Вітамінний коктейль для потенції готується так: Оглавление Содержание Это средство мне очень хорошо подошло, я это уже на следующий день понял. Средство натуральное и не ждал что так быстро на меня подействует, видимо потому что с потенцией у меня совсем всё плохо было и организм отреагировал как надо на капсулы. Я продолжаю их принимать, третья неделя пошла, всё хорошо, эрекция крутая, я доволен как и моя жена. Негатива не чувствую, препарат безопасен. Мы можем доставить Вам этот товар способ повышения потенции Что касается простуды, в Китае наибольшей популярностью пользуются комплексные готовые лекарства, в которых обычные противопростудные синтетические компоненты западной медицины совмещены с экстрактами нескольких растений китайской медицины.  А горячий чай они будут пить с имбирём. https://fast-wiki.win/index.php/Как_называется_возбудитель_для_женщин Те средства, которые зарегистрированы в качества лекарства, подходят российским гражданам, потому что их эффективность и безопасность доказана в клинических исследованиях. Правильная и полезная пища может помочь невзгодам с потенцией / Фото unsplash И я бы не против узнать свою судьбу у Светланы Маньковской. Я родился 1 сентября 1965 года в Архангельске. Пока у меня всё вроде бы не плохо за мелкими , как мне кажется, неприятностями в жизни. В сами гороскопы не верю, не сбываются, но вот характеры людей по солнечному и лунному гороскопу очень точны, как ни странно. 🙂

 59. Xu Lanfang reminded male friends that in addition to Granville, medicines such as Cialis and Viratron are all prescription drugs. Therefore, they must be prescribed by a doctor and taken after instructions. Do not take other people’s medicines casually.

 60. The actual Carrera CH80 in addition follows the excitement of downsizing that we’ve seen this coming year in Baselworld, because the circumstance, with this generally Carrera style, actions a reasonable 41mm.

 61. Viagra (Taiwan name: Viagra) is an oral treatment drug developed by Pfizer, USA. It is used to treat erectile dysfunction and premature ejaculation, and has a very significant improvement in erectile dysfunction and premature ejaculation.

 62. Priligy (English name: Priligy Chemical name: Dapoxetine hydrochloride) is currently the only drug developed for premature ejaculation (PE) and the only premature ejaculation approved by the State Food and Drug Administration (CEDA).

 63. Cialis, also known as taranafil (English names: cialisr, chinacialisr), is the world’s three major aphrodisiac–? Produced by Eli Lilly Pharmaceuticals in the United States. Its efficacy is as long as 36 hours. It is the first choice for sexual dysfunction.

 64. Cut from a single block associated with Swedish stainless, the top of scenario has been pushed and also tempered 07 instances just before it assumed its unique elliptical form meant to suit your curves with the arm perfectly.

 65. Prepare for the actual technology media to turnover out there when Apple mackintosh announces the shop price for that rare metal Apple View Release style.

 66. This kind of Rolex GMT Master to be honest inside the picture integrated in this particular look-alike observe evaluate is usually a fake, but it’s an outstanding a single.

 67. In addition, to the contrary of countless makes, this kind of dial is just not rubber stamped, however machined, this means far more depth as well as a much more „chased” outcome.

 68. Sexual stimulation is a necessary condition for Granville to exert its efficacy. The stronger the sexual stimulation, the better the efficacy. Emotions, fatigue, anxiety, and the cooperation of a partner will affect the male’s sexual response, and it will also affect the role of Weiergang.

 69. Sexual stimulation is a necessary condition for Granville to exert its efficacy. The stronger the sexual stimulation, the better the efficacy. Emotions, fatigue, anxiety, and the cooperation of a partner will affect the male’s sexual response, and it will also affect the role of Weiergang.

 70. The secret story before Weiergang rescued men. 2018/09/06 Editor/. 20 years ago, Weiergang came out and saved the sex lives of many men (and their sexual partners). However, in Veergang, the men’s bedside table was captured.

 71. Priligy (English name: Priligy Chemical name: Dapoxetine hydrochloride) is currently the only drug developed for premature ejaculation (PE) and the only premature ejaculation approved by the State Food and Drug Administration (CEDA).

 72. Hi Xu Lanfang reminded male friends that in addition to Granville, medicines such as Cialis and Viratron are all prescription drugs. Therefore, they must be prescribed by a doctor and taken after instructions. Do not take other people’s medicines casually.