Contract de circa 1,5 miliarde de lei pentru Lotul 1 din A7 Ploiești – Buzău

 
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, luni, că au fost desemnați constructorii pentru toate cele trei loturi ale tronsonului Ploiești – Buzău din A7 Autostrada Moldovei.

Ultimul desemnat a fost constructorul pentru lotul 1, între Dumbrava și Mizil, singurul aflat în totalitate pe teritoriul județului Prahova.

“Trei loturi din A7 (Tronsonul Ploiești-Buzău) au în acest moment câștigători desemnați!

CNAIR a comunicat astăzi rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru construcția Lotului 1 (Dumbrava-Mizil), în lungime de 21 de km.

Asocierea de constructori români și italieni are la dispoziție 20 de luni pentru a finaliza lucrările. Acestea includ construcția a 14 poduri și a unui pasaj în lungime de 550 m (peste DJ 101F și CF 804).

Contractul are o valoare de 1,468 miliarde de lei (fără TVA) și este finanțat prin PNRR”, a declarant Grindeanu, amintind că în luna martie au fost anunțați și câștigătorii pentru celelalte două loturi ale Tronsonului de autostradă care va fi construit între Ploiești și Buzău: Lotul 2 Mizil-Pietroasele (28,35 km) respectiv Lotul 3 Pietroasele-Municipiul Buzău (14 km).

Tronsonul Ploiești (Dumbrava) -Buzău (63,25 km) este prima secțiune a autostrăzii Ploiești-Pașcani (A7), în lungime totală de 320 de km, care va asigura legătura Munteniei cu Moldova.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentDrumul de legătură dintre DN 6 şi Centura Capitalei, din zona Bragadiru, se va finaliza la sfârşitul lunii mai
Articolul următorRomânia, campioană în UE la împrumuturi cu dobânzi-record – CIFRELE negre ale datoriilor pe sute de ani

2 COMENTARII

  1. All content, including images, text, graphics, video and audio content contained in the website is protected under the laws of copyright,
    owned or under license to company or its designees, and represents proprietary
    and valuable intellectual property. This site is rated with RTA label.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau