Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România, preia companiile Upscale Development (Bridge 1), The Bridge 2 Development şi The Bridge 3 Office Building, care formează un complex de birouri în Bucureşti.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată un comunicat emis de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dedeman are ca obiect principal de activitate vânzarea de materiale de construcţii şi amenajări interioare.

Upscale Development (Bridge 1), The Bridge 2 Development şi The Bridge 3 Office Building, care formează proiectul The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, activează pe piaţa serviciilor de închiriere de proprietăţi imobiliare cu destinaţie spaţii de birouri moderne, respectiv cu destinaţie comercială.

Articolul precedentFinalizarea centurii orașului Târgu Mureș costă aproape 50 de milioane de euro
Articolul următorDacia, cotă de piață de 4% în Europa