Concedieri masive – 200 de mii de români riscă să rămână fără job – Ce companii sunt vizate

    Avertisment dur din partea mai mult companii private. Situația economică ar putea duce la concedierea a peste 200 de mii de români, în următoarele luni. Este vorba, în principal, de cei care lucrează în magazinele nealimentare ajunse, din cauza măsurilor luate pe timp de pandemie, aproape de faliment, potrivit Realitatea Plus.

    Vorbim de 5000 de companii care și-au pus lacătul pe ușă. În prezent sunt 45.000 de companii care au probleme financiare extrem de grave, nu au bani pentru chirie, stocuri de marfă mari, iar vânzările au scăzut cu 80%.

    Reprezentanții acestora fac un apel către autorități pentru a primi sprijin la plata, amânarea sau eșalonarea plății chiriilor, pentru că în caz contrar vor intră în faliment. Reprezentanții retailului nealimentar atenționează că în caz contrar estimează că în jur de 200.000 de oameni vor rămâne fără loc de muncă.

    Articolul precedentBREAKING NEWS Bugetul de stat 2021 – VOTAT! Florin Cîțu: Bugetul DEMONTEAZĂ minciunile PSD! Vă arătăm cum se face, luați notițe!
    Articolul următorRaluca Turcan: „Bugetul pentru anul 2021 este un buget curajos, orientat către dezvoltarea României”