Administraţia judeţeană are proiectant pentru construcţiile şi infrastructura care mai sunt necesare în cadrul Aeroportului Internaţional Braşov.

Judeţul Braşov reprezentat prin preşedintele Consiliului Judeţean Adrian-Ioan Veştea, în calitate de achizitor, a semnat cu Asocierea SC PENCRAFT SRL – SC MIHUL SRL contractul de servicii pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic aferente obiectivului de investiţii Clădiri și Infrastructură Anexe la Aeroportul Internațional Brașov.

Mai multe amănunte despre conținutul contractului sunt disponibile aici: https://site.judbrasov.ro/event_ncepe-proiectarea…

În zilele următoare vom emite ordinul de începere pentru prima parte a proiectării clădirilor şi infrastructurii anexe, respectiv întocmirea studiului de fezabilitate. Avem contractate sau deja în diverse stadii de execuţie mai multe tipuri de lucrări şi documentaţii legate de Aeroportul Internaţional de la Ghimbav, care este obiectivul investiţional numărul 1 al judeţului Braşov. Anul 2021 este decisiv în ceea ce priveşte finalizarea infrastructurii aeroportuare şi facem toate demersurile în acest sens, deoarece ne dorim ca aeroportul să fie funcţional şi operabil până la sfârşitul anului”, spune preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentCum au dat zeci de studenți cu stângul în Drept(ul). Misterul EXAMENELOR FRAUDATE la facultate
Articolul următorKelemen Hunor la „Legile Puterii”: „Ca să acoperim nevoile din sistemul sanitar acesta ar trebui să beneficieze de întreg bugetul pe 6 ani”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Numele tau