Cîțu: „Toate instituţiile internaţionale și agenţiile de rating şi-au revizuit estimările pentru România și toate sunt în creştere”

Premierul Florin Cîțu a transmis, marți, că toate instituţiile internaţionale și agenţiile de rating şi-au revizuit estimările pentru România și toate sunt în creştere.

Cîțu a anunțat, pe Facebook, faptul că economia va crește anul acesta peste așteptări, estimând între 6 și 9%.

„Toate instituţiile internaţionale și agenţiile de rating şi-au revizuit estimările pentru România și toate sunt în creştere”, a afirmat premierul.
Eu zic că tot ce a fost mai complicat a trecut, este adevărat că există aceste ajustări, după această perioadă, şi fiecare economie rezistă mai bine sau mai puţin bine. Din punctul nostru de vedere, cum se văd lucrurile pentru noi, nu e numai că o spun eu, cam toate instituţiile internaţionale, agenţiile de rating şi-au revizuit estimările pentru România, toate în creştere. Deci arată că economia va creşte anul acesta peste aşteptări, între 6% şi 9% sunt estimările. Deci, sunt estimări mari, avem Goldman Sachs care spune 9%, alţii care spun cam 6%, deci acolo suntem faţă de ceea ce aveam la începutul anului”, a declarat Florin Cîţu, marţi, la Radio Guerrila.
Articolul precedentUE va impune o taxă pentru centralele de apartament pe gaz – Când ar urma să intre în vigoare
Articolul următorCum au ajuns banii muncitorilor pe mâna actualilor lideri sindicali: JAFUL de miliarde din patrimoniul UGSR – dezvăluiri incendiare la „Culisele statului paralel”